som je napisao/la:Ako misliš na pumpu u Supetru eno ti moji brački toče cili život i nemaju problema. Ako je o toj pumpi riječ čita sam davno da su se žalili na gorivo a naknadno se pokazalo da livaju u svakakve kante za do broda.Pape ne kažem ja da su u ovoj državi svi pošteni šta nažalost potvrđuju vijesti iz dana u dan. Uvik postoje lopuže šta muljaju. Samo čudi me da niko nije prijavio tu pumpu u Splitu. Danas su za to takve globe da ti nije dobro. Bija sam prisutan u Biogradu na pumpi Žabar se bunija da su mu ulili naftu s vodom a čovik mu izvadi tester za prisustvo vode u gorivu.
...a ne znan, s tim testerima u zadnju mašu isto ko nekad s zastavicama i maramama crvenim kad bi Bila Ljubičica stiza to town....po svita i da im pokažeš oni tester za pišotu kolika ti je sedimentacija ili šta već...i rečeš in da je za gorivo bi popila priču...
..vidi, da se razumimo...ja to šta si ti napisa bi volija da je to tako, i tako bi tribalo i bit, međutim sad nama trenutno to šta si napisa pari da je...WOW!...nešto čudesno i prva liga i možda čak nestvarno...a ustvari bi tribala bit najnormalnija stvar na svitu....i ne bi triba uopče razmišljat o tome...nit bi mi sad tribali vodit rasprave o tome ovde...