E sad dvi riči o ispiranju motora.....
Mislim da svi motori pate od soli i kamenca u kanalima za hlađenje, neki manje neki više....
Ja sam se odlučija iz predostrožnosti isprat motor iako nije bilo nikakvih problema u radu. Kako se na 200 sati minja impeler i triba skidat petu najzgodnije je bilo i isprat motor.
Znači postupak je sljedeći:
Skinuti petu i termostat,postavit posudu u kojoj je tekućina ispod motora, u posudu staviti kaljužnu pumpu, izlaz iz pumpe spojiti na cijev za hlađenje, uključiti pumpu i neka tako cirkulira čisti Ivero cleaner uru ipo (ivero se vraća u posudu), po završetku ispirat motor vodom pet minuta.....
Evo par slika kako to izgleda, prvo kako je izgledalo kad je skinut termostat.....
Pripremljena pumpa i posuda u koju sam stavija 10 litara Ivera......
I kreće ispiranje.....
Bitno je da se cili Ivero vraća u posudu i opet priko pumpe ide kroz motor......
I evo kako kanali izgledaju nakon tretmana, opet oni isti otvor od termostata....
Nakon toga sam tu istu posudu sa Iverom (koji sam razrijedio sa vodom) postavija ispod male pente i ostavija pentu da u njemu radi cca uru.......
Nakon ispiranja radna temperatura pri nižim okretajima je par stupnjeva niža sad je oko 65-66, a prije je bila 68-69.....
Pri putnoj brzini je oko 71 i sad se puno brže motor ohladi. Već nakon minut dva tem padne na 65-66 stupnjeva. Prije je to trebalo dosta duže čekat.....