Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
hobotnica je napisao/la:e tocno te(rucno stelanje) za podesavanje sam ima na doriffu 660 i lipo se dalo podesavat,nakon par probavanja sam nasa neki optimalni polozaj i bilo je odlicno,otislo skupa s brodon ploce sam sam radija 3 puta jer su se prve raspale,druge su bile premale a trece sam napravija od velike teflonske ploce pa je svaka bila 30sa 40 cm i to je bilo to...kupi sam ih u austrijii i platija 18 e komad nazalost ne sicam se u koji butigi.sad ove plasticne sam bas danas u marinca narucija (nadam se da je dobija pp)cisto za probu dok ne stavim spojler ...zanima me dali se sto postigne s njima...vidit cemo... dimenzije od susjeda se ne sicam ali znam da nisu bas bili veliki tako nesto kao i ovi na slici,s time da je riza kolumbu jos..
Groff je napisao/la:E to je to Madi, to od Osculatija bi ja napravil samo me interesiraju dimenzije, da ne budu prevele ili premale, ča bi bil jedan optimun.
Groff je napisao/la:Fala Marinac 1, sve to iman doma, samo triban porizat, sused vari, napravit pripremu na krmi i voooozzzzziiiii ( ako Bog da ) Samo su me interesirale dimenzije.
Pozdrav
Groff je napisao/la:Fala Marinac 1, sve to iman doma, samo triban porizat, sused vari, napravit pripremu na krmi i voooozzzzziiiii ( ako Bog da ) Samo su me interesirale dimenzije.
Pozdrav
klemenj je napisao/la:Groff, možeš kad montiraš flapove stavit koju sliku, kako če ispat na dalmatinki?
Klemen
enzoenglez je napisao/la: onda je nakon nekog vremena jedan puknuo, i odlomio se ( ostao samo komad zavidan na barci) dok je drugi napuknuo i još se (nekako) drži.
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.