Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Zipi je napisao/la:u čemu je prekršaj ?
Pestilence je napisao/la:Zipi je napisao/la:u čemu je prekršaj ?
To san i ja tio pitat... Zasto je prekrsaj?
Da je tuzno, je, al mislin da nije nikakvi prekrsaj...
Pestilence je napisao/la:Zipi je napisao/la:u čemu je prekršaj ?
To san i ja tio pitat... Zasto je prekrsaj?
Da je tuzno, je, al mislin da nije nikakvi prekrsaj...
Zipi je napisao/la:Pa ako nije prekrašaj zašto bi bilo tužno?
2105 je napisao/la:puno gori pokolj se dogodio ovo lito na istoj poziciji.
Prema čakulama, navodno je ovome definitivno odzvonilo od prije 7 dana.
Za sve reklamacije obratite se na : http://www.mps.hr/ribarstvo/default.aspx?id=87
Kada žele, čak i ovakav materijal može koristit kao dokaz naknon prekršaja
(znam takav slučaj sa Lisicom koja je završila na peškariji i u novinama)
Bili živi pa vidli !
Pestilence je napisao/la:Zipi je napisao/la:Pa ako nije prekrašaj zašto bi bilo tužno?
Pretpostavljan da znas, pa neznan cemu ovo pitanje, al kad je vec tu odgovorit cu na njega...
Tuzno je zato sta zbog ovakvoga lova se vise ne lovi gof sportskin alatima (a ni profesionalnin) ovde u mene di se prije lovio redovito, zato jer ga nema... Mene to iz nekog razloga rastuzi, iako ga osobno nisan lovio ni prije ni sada... Ako ti nije jasno, za mi je...
Prekrsaj nema nikakve veze s time...
zorica je napisao/la:Legalni nacin ribolova i uravljanja ribon nakon lova bilo sportskog bilo gosdarskog ribara NIKAD nece bit razlog nestajanja pojedine vrste ni njenog smanjivanja broja jedinki
Zipi je napisao/la:ma ne znam...
neki vide u ovom filmu sve najgore,ja vidim pozitivno..,pa ljudi čija je profesija ribolov(pa nisu valjda na crno svi na tom brodu,a i sam brod je valjda uredno registriran za gospodarski ribolov ne vjerujem da se ide toliko daleko da se na nečije privatno plovilo utovari toliko mreže) su uspjeli ,a raduje i pojava gofova u tom broju,ja se iskreno nadam da će takvih ulova biti još jer to znači i prosperitet ribara i prisustvo gofova,zar ne?
A sad,svako ima pravo na svoje mišljenje ali jalu tu ne bi smjelo biti mjesta.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.