Meni to uopće ne djeluje ljuto...ne peče me jezik...ne peku me oči....ne peče me grlo a bogami ni želudac...sigurno niste popili jednu ljutu prije jela....
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
Josme da znaš i nije baš bilo preljuto, moglo je i više. U Baranji bi ovo nazvali 'ženski fiš'
Stojko nemam ja tamo što tražiti osim kao degustator, tamo je opaka ekipa majstora (i majstorica). Recimo moja nekadašnja susjeda teta Ilonka, e to je kuharica svjetskog glasa, ona je tamo već godinama ili pobjednik ili u vrhu:
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
.. ..he,he..sreća pa su prošle vrućine pa se može oko kotlića ... ..ma dok je dobra vina ne može bit preljuto ..ehhh..teta Ilonka ...ali ima još jedno 15ak šta ženskih šta muških kuhara koji raspamete( već jako zahtjevnu ) publiku.. ..uz jelo preporučam.. http://www.youtube.com/watch?v=rd33PY-uslE ..
porer je napisao/la:Josme da znaš i nije baš bilo preljuto, moglo je i više. U Baranji bi ovo nazvali 'ženski fiš' ]
Lijepo porer, no možemo li na kraju dobiti, osim slika i recept tog "ženskog fiša"?
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule ... i nemoze svjetlo bit mobitel ... by josey
jao kako ovo dobro izgleda ali odmah vam mogu reći da, iako više od ičeg volim ljuto i ovakav tip hrane, ne bi mogao pojesti žličicu ovog fiša ni za 100 eura naime kad sam bio dijete, moj otac je radio fiš i ja sam kao i svako malo pohlepno đubre tih godina samo progutao prilično velik komad ribe i kost mi se zabila i grlo i morali su me voziti na hitnu i što da vam kažem, opća pizdarija
danas ribu obožavam u svim mogućim oblicima osim kad je u pitanju FIŠ PAPRIKAŠ, ima li netko sa sličnim iskustvom?