som je napisao/la:josme je napisao/la:....Bar nećeš imati kamenac na bubrezima....
Bome ni na zubima.
... ne kudi konja kojeg jahao nisi
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
som je napisao/la:josme je napisao/la:....Bar nećeš imati kamenac na bubrezima....
Bome ni na zubima.
riberer je napisao/la:... ne kudi konja kojeg jahao nisi
mali od palube je napisao/la:riberer je napisao/la:... ne kudi konja kojeg jahao nisi
Hm... zgodna narodna mudrost. Baš mi je ovdje zapela za oko.
riberer je napisao/la:som je napisao/la:josme je napisao/la:....Bar nećeš imati kamenac na bubrezima....
Bome ni na zubima.
... ne kudi konja kojeg jahao nisi
teranavis je napisao/la:ja razumijem te vase komentare
...previse prejako i to
Ali morate i vi probat razumjet ako neko ima novaca i voli to ..a covjeku tona nafte godisnje sto potrosi na svoj gust ne predstavlje nikakav problem ....cini sta voli i sta ga veseli ....
Isto tako ja sad kupujem auto od 205ks i prvo sta mi je napameti je da ga idem na čipirat na 230ks ....znam vecini je to suludo ali mene to veseli ..,tako i ovaj galeb ...
I samo da znate to nije kraj ...idemo dalje s preradom ....hehe
teranavis je napisao/la:ja razumijem te vase komentare
...previse prejako i to
teranavis je napisao/la:Isto tako ja sad kupujem auto od 205ks i prvo sta mi je napameti je da ga idem na čipirat na 230ks ....znam vecini je to suludo ali mene to veseli ..,tako i ovaj galeb ...
teranavis je napisao/la:.vjerujte ...čvrst je za letit po zraku i pedeset milja
sans-ego je napisao/la:teranavis je napisao/la:.vjerujte ...čvrst je za letit po zraku i pedeset milja
A vjerujem. Vidim. A kako ste cipirali taj 18/24 ?
sans-ego je napisao/la:teranavis je napisao/la:.vjerujte ...čvrst je za letit po zraku i pedeset milja
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.