Ime : DIDA 1
Luka upisa: Pula
Vrijeme:nešto iza 11 h,danas
Evo danas sam imao čast ono što sam mislio da mi s e neće desit nikad....,proć brodom nekom ispod panule....
Ovi kreteni,njih barem 6,možda i više....,vozili su brzinom od cca 7 čvorova u pravcu Punta,ja naravno za Krk...
Ne jebu oni 5-9 ništa i nikog....,prošli su po provi kao da ne postojom,prije su u mene naravno gledali valjda uvjereni kako ih moram propustit...
E sad ono najlipše....,kako sam vidio da su kreteni na kvadrat ,usporio sam i prošo im po krmi....,kad gle čuda odjednom mi na pola metra iznad glave i jarboleta na kabini ukazala osnova njihove panule...,skužim da debili vuku panulu na nekom većem šćapu....,kažem brzina barem 7 ako ne i više....,a osnova panule im je u more ulazila sigurno 40-50 metara po krmi...,tako da sam prošao ispod te osnove koja je bila u zraku...
mislim...kretena ima ....,ali sad se lagano pitam i tko im izdaje dozvole....,i na temelju kojeg znanja....,ovi idioti ,tkogod je bio na timunu,su uvjereni da su postupili ispravno....
i za kraj...,krenulu su bili za Punat....,mene su vidili kako idem za krk...,a posli incidenta su se zaputili prema Rabu...
ljudi moji...,ako vidite ovu jedrilicu,zaboravite na propise i logiku...,bižite u širem luku...
(naravno da je jedrilica u vlasništvu jedne čarter firme iz Pule)
čak se vidi sad i vrh šćapa na kraju biminija....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.