Stvorila se dosta napeta atmosfera na forumu ili se to meni čini, a vidim i da se nismo baš razumili, mada bi prije reka da bi bilo poželjnije da ova tema na ovom forumu nije ni otvorena ? Ili mi se to samo čini ??? Naime nije pitanje di to tetovirat u smislu savjeta o tatoo studiju jer ni jedan studijo neće sigurno tako dobro napravit željenu tetovažu kao moj prijatelj i suborac iz ratnih dana koji živi i radi u Parizu u svom Tatoo studiju od 250,00 m2 i 15 zaposlenih. Isto tako se većina njih slabo kuži u brode, more i ribolov, a ovdje ima ljudi koji to znaju, vole i umiju te ih ja stoga duboko cijenim i poštujem kao i njihovo mišljenje te sam stoga i postavio pitanje bilo u zbilji ili u zajebanciji i to u temi podforuma koji nije vezan ni za lov, ribolov, brodove, ekologiju, zakone i sl. Isto tako je ovaj forum takav kakav je i ima toliko članova koliko ima i na kraju postoji toliki niz godina koliko postoji upravo zbog istih tih ljudi kojima sam se obratio. Naime po pitanju tetovaže mi u stvari ništa nije ni trebalo jer mi je naš uvaženi kolega Ćuba inače moj osobni prijatelj (bar ga ja takvim smatram) koji je dosta doprinio promidžbi i popularizaciji ovog foruma dao na raspolaganje skicu tetovaže i vjerujte da se ne ponavljam: imam čovika koji će to ako zatreba odradit kao malo tko na svijetu (bavi se time 20-ak godina profesionalno, a amaterski ohoho godina prije toga).
Stoga da ne duljim puno u potpisu ti i stoji:
Sva prava pridržana. All rights reserved. Te stoga na volju ti budi, piši, briši, reži, kroji, .....