... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule ... i nemoze svjetlo bit mobitel ... by josey
...Bravo!...i moja mala je od ovog lita ...plivač....a mlaji ...iako nema još godinu i po...moga bi brzo....već sam oče zaronit dok ga držiš...i onda udri u smij...gušta ko prajac to činit....
mihmirko je napisao/la::thumbup: je gusti su snjima sad na moru. Nezasitni su. Mojimoba bi cijeli dan bili u moru da ih pustis
...da nezasitni...moji ako nisu u direktamente u moru, onda su u moru, a na brodu... ne moš ih malo osušit da se okreneš naopako...zajeba san se s ovim bazenčićem.... debelo....
Svaka čast sa 3 godine. Moj je sin sa 4 u maloj školi plivanja, a onda ovo ljeto sa 5 je trebalo tjedan dana da se oslobodi, ali sada po 20 metara prepliva bez pomagala a i naučio je ležati na leđima
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam