saša šverko je napisao/la:aaaa..koliko bi te još mogli sr.t -da vas neko oprči ?
Ja bi se samo nadovezao: Mislim da je bolje sr@t oprćen, nego oprčen!
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
saša šverko je napisao/la:aaaa..koliko bi te još mogli sr.t -da vas neko oprči ?
Pape je napisao/la:...a inače Ribbi ove tvoje naučne postove pisane na bazi "psihološke expertize"...a psiholog ili psihijatar nisi.....skoro više ni ne bendan....al eto po moru san od malih nogu, pa mogu reč da nekog kurca ipak znan nakon svih ovih godina...i da neke svari jako dobro mogu predpostavit....a to šta tvoja baba oprčena je još uz to i srala...a jebat ga...ja ipak toliki akrobat nisan....i svaka joj čašt....
...ili ukratko sorry na ovom izlaganju...ali u pravu nisi....
riberer je napisao/la:
Ne, nisamn psiholog ni psihijatar ... zar to znači da radi toga moram biti glup ... ili možda znači?
Teško je pričati o bilo čemu sa nekim tko za sebe misli da je (uvijek) u pravu još i prije nego što se počne pričati.
U situaciji o kojoj govori poslovica moje none naći ćeš se prije ili poslije, ne brini, svima se je to dogodilo, samo to neki nisu u stanju shvatiti
... oni koji NIKADA ne griješe pogotovo.
O tvom poštovanju prema mojoj "babi" (o kojoj sam samo napisao da mi je znala reći tu poslovicu ... i koja me je odgojila) ... radije ne bih, sve si rekao sam.
O sebi.
Raketa je napisao/la:
el passo je napisao/la:Na žalost to van životne opasnosti ne znači da će bit sve u redu. Pitanje je koliki će stupanj oštećenja mozga ostati
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.