A Boze dragi svega, svaka cast policiji i kapetaniji na naporu, upozna sam par momaka koji rade u toj sluzbi i svaka im cast na zalaganju usprkost malim primanjima i uvjetima!
Nemamo mi toliko brodova koliko se njih moze unsrecit
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Pape je napisao/la:...i njima otkazali motori...ali za njihove mi nije ni čudno koliko uri naprave svaki dan....
Thomy je napisao/la:
- Nazvali smo policiju. No kad je policija došla, također usred nevremena, pretpostavljam da im je zatajio motor i kada se ugasio valovi su gliser nasukali na obalu. No uz pomoć mog osoblja, pomogli smo policiji da odsuka gliser i sve je prošlo bez posljedica - rekao je Mile.
Pape je napisao/la:Thomy je napisao/la:
- Nazvali smo policiju. No kad je policija došla, također usred nevremena, pretpostavljam da im je zatajio motor i kada se ugasio valovi su gliser nasukali na obalu. No uz pomoć mog osoblja, pomogli smo policiji da odsuka gliser i sve je prošlo bez posljedica - rekao je Mile.
...a ebat ga
....da sad opet ne ispadne da san ima otvoren prozor dok vozin i hukalo u pičku taterinu, a ja čuja na jedno uvo, na drugo izašlo, a u možđanima kao sičanje ostalo da san negdi nešto načuja....
bananko28 je napisao/la:Pape je napisao/la:...i njima otkazali motori...ali za njihove mi nije ni čudno koliko uri naprave svaki dan....
otkazala im ona stvar a ne motori, nisu znali da je 10 metara od rive pola metra dubina....neman pojma zašto su uopće išli tamo, koji ih je vrag tira.... bija sam tamo, pomoga sam gurat brod, jer ga je kapetanija par puta pokušala izvuć, ali konopi bi svaki put pucali. onda je kapetanija dobila poziv da moraju na prvić spašavat. u povratku su ga ipak uspili povuć. Šteta nije velika, samo su propeleri iskrivljeni. kad stane bura, brod ide u Punat na remont....
plavnik je napisao/la:Sumnjam da su samo propeleri.
Aj bit će nam bar posla
madi je napisao/la:plavnik je napisao/la:Sumnjam da su samo propeleri.
Aj bit će nam bar posla
Samo ih ti Rođo zadrže što duže dolje, bar do kraja ljeta .
madi je napisao/la:plavnik je napisao/la:Sumnjam da su samo propeleri.
Aj bit će nam bar posla
Samo ih ti Rođo zadrže što duže dolje, bar do kraja ljeta .
ab ovo je napisao/la:Ma vidi ti njizi. Tili bi da policioti love gliseraše i skuteraše uz kraj, ali da čim dulje budu bez broda. Valjda bi trebali trčat po kraju i gađat ih grotama.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.