dome je napisao/la:Robi je napisao/la:talijanski sa pravopisnim greskama
Oćeš reći da je starogrčki Atenski političar držao govore na Talijanskom jeziku
a, kome to
mislio sam da u to vrime uopće nije postojao talijanski jezik zato sam pretpostavio da je onaj citat na latinskom iako mi je bilo čudno zašto ga razumin a, ne razumin ni grčki ni latinski ali ajde talijanski je nasta iz latinskog pa san pretpostavi da mi je zato razumljivo.Nije mi ni na kraj pameti palo da su Periklo a, i njegovi poklonici bili toliki poligloti.
Dome, taj lik zajebava sve oko sebe. Procitaj jos jednom njegove postove pa ces shvatit da je vecina toga pisanog cisti sarkazam i cinizam, nesto malo ironije i tonu udrobljnih pizdarija. Cini mi se na tren ko skrivena kamera di netko sa dobrim smislom za humor sa druge strane gleda koliku ce kolicinu govana ljudi progutat koja im servira na sarenom tanjuru. Pogledaj malo koliko je gluposti i izmisljotina napisao izmedju redova. ( "spuzvasto supljikava misicna" vlakna kod riba, ribari koji prde dok love rombove, gradele i sv. Lovre, brodet od rijeci brod, orzo - torzo, pokladnice, sipina kost na kojoj ptice spavaju, prvi-drugi-treci-cetvrti-peti-pa-sesti fratar, lov sipe sa pinjurom na stapu od metle, skampi i Norvezani, Frita Serefino...ma procitaj moj sig jos jednom, Anatolij Kasparov ?????!!!!!). Ima tu jso masu toga, ali je najjaci njegov sarkazam u obracanju ljudima na forumu.
U pocetku sam i ja mislio "evo jedne umjetnicke duse, mrvicu "neprilagođene" i "posebne"". Cak sam mu poslao PP kad je "otišao" iz Recepata je mi ga je bilo zao....reko sam mu da se ne ljuti odma i da bi bila steta da ode i da izgubimo takvog gurmana. I onda shvatim da nas lik pravi budalama, da zna bit oštar na jeziku kad hoce. Nije glup, jer onolike idiotarije glupan ne bi moga srocit na onakav nacin, a tu i tamo pokaze vrhunski smisao za humor koji nije odlika glupih ljudi.
Ili je lud, ili drogiran ili krajnje bezobrazan. Bezobrazan iz razloga sto na neciju dobru volju i komunikaciju odgovara podjebavanjem.
Istina, posalje par lijepih slika pripremljene hrane i oko toga uvali neopisivu kolicinu idiotarija i sarkazma. Strici mu je svojevremeno napisao vrlo tocnu dijagnozu.