Juzni Jadran

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Juzni Jadran

PostPostao/la Viktor » 12. 06. 2012. (14:13)

Kad je drzava uredjena ... Ma strasno , tretirat kao pokusaj ubojstva i trpat u przune . Ljudi , jedno vam je more i nije vam neki posao.
All governments are lying cocksuckers.

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la treefingers525 » 15. 06. 2012. (17:28)

Opet jedan clanak u novinama o crnogorskom patentiranom nacinu ribolova
http://www.vijesti.me/vijesti/a-ispod-v ... anak-78173
Vec neko vrijeme se spremam za more, slazem stari pribor, kupujem novi, svaki slobodni trenutak odlutam razmisljajuci o moru, camcu, pendulanju...i onda me ovako nesto potpuno sj..e. Je..m ti drzavu! Kazu zadnjih par godina su zaplijenili (policija) nekoliko desetina kilograma dinamita i isto toliko kapisli ali nisu uspjeli da uhvate nikoga u krivolovu??? Sjecam se prije par godina svako ljeto smo na isto mjesto roneci gledali veliko jato zubataca na jednom mjestu, ponekada uspijes da uhvatis na cekanje ali su oni stalno bili tu, onda je vjerovatno neko uspio da snimi o cemu se radi i sad svaki dan po jedan nobelovac dezura na istom mjestu.
treefingers525
New Entry

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: gumenjak

PostPostao/la wormbl » 18. 06. 2012. (17:18)

Znam za slučaj od prije nekoliko godina kad je dinamitaš u CG ubio ronioca. Mislim da je to bilo negdje u okolini Sutomora. "Lovio" čovjek ribu, a na nesreću na istom mjestu bio i ronioc koji je kako se kasnije ispostavilo vadio vršu. Ovaj sa čamca vidio nešto svjetluca u vodi. Vjerovatno pomislio: "Uh, evo ga dobar komad", a ustvari svjetlucala ronilačka boca. I spusti dinamit čovjeku na glavu. Šta je kasnije bilo sa dinamitašem ne znam, ali nadam se da i danas negdje jede državni kruh u nekom od zatvora
wormbl
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni

PostPostao/la Bonkikava » 15. 07. 2013. (16:49)

Gadna stvar, jadni vi doli u CG koji kužite nešto, a ja mislio da je u nas totalna anarhija!
Bonkikava
New Entry

Vrsta ribolova: sportski

Prethodna

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.