karamba je napisao/la:dali mi netko tko ima go pro hero 3 black može napisati šta mora točno pisati u onom displeju kod snimanja ?
GO PRO HERO 3 BLACK edittion
Istu sam kupio u Siječnju (malo nakon što se pojavila) ove godine u USA (best by - butiga) sa dodanom opremom uključujući drugu bateriju i memoriju.
Ukupno 400 USD, sad bi sigurno bilo i jeftinije
korsitim je u ronjenju, ribanju te i u lovu
u ronjenju korisitim 'head strap' koji mi se pokazao bolji od nosača na pušci
u lovu sam čak montirao kameru kučku na glavu.
Kvaliteta snimka i zvuka je besprjekorna te mislim da tu nema usporedbe sa drugima za ove pare tim više što su mogućnosti ogromne koje druge kamere ove klase ne pružaju samo je pitanje koliko ti to sve treba.
Što se capturinga tiče - software skineš sa Go Pro stranice a onda isti materijal videa obrađuješ sa programima po želji pošto ti je ovaj ostao u AVI-ju.
Ja korsitim Ulead-a jedanesticu za obradu. Trial ti je besplatan- mogućnosti ogromne a rukovanje jednostavno i pristupačno i laiku.
Postavio si puno pitanja te ti savjetujem da pročitaš upustva za ovu kameru.
Baterija je največa mana te sam kupio dodatnu bateriju koja se spaja uz postojeću. Uz extra bateriju dolaze dva extra poklopca kučišta, Jedno za pod vodu a drugo za na suho.
Pri više nego dovoljnoj rezoluciji imam 90 minuta i možda malo više snimanja...
Pročitaj upustva - remote i krive postavke troše bateriju
Ne puni je preko PC-ja već preko odgavarujčeg punjača iz mreže.
Bateriju treba par puta isprazniti i ponovno napuniti da bi ti ista pružila pun kapacitiet.
Kamera je fantastična sa puno, puno... mogućnosti koje se plačaju a pitanje koliko se koriste
Opet kažem, baterija je jedina mana....što se mene tiče
Budi siguran da ti je updejtiran firmware kamere preko Go pro web stranice
Ova kamera je u USA toliko popularna da je možeš kupiti preko Automata - onog ka za hladna piča.
Platiš preko kartice ili kešom a on ti je istrese ka coca colu !
pozdrav