josip je napisao/la:raptor je napisao/la:franco je napisao/la:Jbga opet dolazimo na početak sve ti je to po babu i po stričevima.Šta će se neko s tim zaje ,pa mora pisat prijavu,pa zapisnik,pa izvješće,svjedoci,očitivanje stopizdarija ovako leži-šuti-ne gledaj-ne talasaj-kad je plaća(ova ili ona)
Ma onda triba potirat takva nedela,pa po njiovom poslu more i moja mater to radit(ništa) tu u murju su se uvukli oni ča nisu tili na frontu `91 ,lipo su se ulogorili i čekaju penziju a ovi mladi školovani policajci na burzi,eto Dok se ne maknu ovi ča se daju podmitit sa kilon ribe ili liganja neće bit sriće
Polako, ne zaboravi da je obrana RH krenila upravo od Policije, te da su se najelitnije brigade kasnije formirale upravo od djelatnika MUP-a.
Možda na tvome pdručju,na Karlovačkom jok dok smo mi obični nabavljali puške,napadali kasarne(i ginuli) policija u istim operacijama nije sudjelovala.Ja sam protudiverzant i ne sičam se niti jednog "plavca" da je sudjelova u operacijama(ratnim)a sudjelova sam u svim akcijama na koranskom bojištu A obrana u mome području je krenula od štaba teritorijalne obrane,dragovoljaca,narodne zaštite itd...
I odma da se izvinim puku na OT
Ovime naravno ne mislim umanjit doprinos policije u domovinskom ratu