Udesi na moru - 2013.

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Udesi na moru - 2013.

PostPostao/la teo_ribar » 14. 06. 2013. (11:05)

u jbte....

Dvojica Krčana poginula tijekom vožnje skutara na vodi

Nesreća se dogodila oko 9. 30 sati u moru kod Omišlja

RIJEKA - Danas oko 9.30 sati krčkoj policiji dojavljeno je da su u moru kod Omišlja smrtno stradale dvije osobe.

Pretpostavlja se da su smrtno stradali vozeći jet-skije. Prema prvim neslužbenim informacijama riječ je o dvojici stanovnika otoka Krka.

Očevid je u tijeku.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... ra-na-vodi
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la ab ovo » 14. 06. 2013. (11:11)

Malo prije sam čuo i upravo tražim temu.
Vidio sam dečke sinoć. U gotovo crnoj noći protutnjali su stotinjak metara od mene, bez svjetala, iz pravca Njivica prema Omišlju. Ostao sam na moru do skoro 23 sata i još mi je bilo čudno da se nisu vratili. Često sam se osvrtao da mi ne skoče na škinu u povratku.

R.I.P.
ab ovo
Old Senior Member

Tip plovila: Učka-Yam 2t/4KS, Maestral 500-Yam 2t/6KS

PostPostao/la teo_ribar » 14. 06. 2013. (13:18)

Prema prvim neslužbenim informacijama riječ je o 30-godišnjem D. O. iz Omišlja i 29-godišnjem I. T. iz Njivica

RIJEKA - Dvojica mladih Krčana jutros su nađena mrtva u moru kraj Omišlja. Smrtno su stradali nakon što su skuterom na vodi udarili u privezište, a prema prvim neslužbenim informacijama riječ je o 30-godišnjem D. O. iz Omišlja i 29-godišnjem I. T. iz Njivica.

Policija je o tragediji izviješćena jutros oko 9.30 sati, no pretpostavlja se da se nesreća dogodila još noćas.

Tijekom prijepodneva djelatnici ekipe za očevide riječke Policijske uprave, zajedno s kolegama iz Pomorske policije i djelatnicima Lučke kapetanije, obavili su očevid, ali još uvijek nije jasno kako je njihov jet-ski, registracije 756-OM, udario u betonsko privezište. Naime, svjedoka tragedije nema, a nesreća se dogodila noćnim satima.

Na mjestu nesreće u uvali Sepen, odnosno unutar kompleksa Dine Petrokemije, zatekli smo brojne prijatelje obojice poginulih mladića. Shrvani bolom i tugom nisu bili voljni, a niti su snage bilo što reći o svojim prijateljima.

Počivali u miru...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... priveziste
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la el passo » 14. 06. 2013. (15:04)

Čitajuči Abov post moram reči, ma koliko god ružno zvučalo, sreča je da su oni jedine žrtve svoje gluposti. Počivali u miru
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la tragos » 14. 06. 2013. (17:50)

žaj mi je dva izgubljena zivota, al malo se događa ovakvih stvari sa jetovima sta se sve izvodi po moru, valjda ce nekome od nadležnih doć iz "krme" u glavu
tragos
Member

Tip plovila: samogradnja plastika 7,10m

PostPostao/la STOJKO » 14. 06. 2013. (23:22)

Tragedija. Poznam oca jednog od poginulih. On je prošle godine vozio jetom maraton. Krug oko Krka pa do Visa i natrag. Inače se bavio iznajmljivanje jetova.
Moja sućut obitelji.
STOJKO
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: MERRY FISHER 585 + YAMAHA 100 4T

PostPostao/la lupis » 17. 06. 2013. (12:51)

ab ovo je napisao/la:Malo prije sam čuo i upravo tražim temu.
Vidio sam dečke sinoć. U gotovo crnoj noći protutnjali su stotinjak metara od mene, bez svjetala, iz pravca Njivica prema Omišlju. Ostao sam na moru do skoro 23 sata i još mi je bilo čudno da se nisu vratili. Često sam se osvrtao da mi ne skoče na škinu u povratku.

R.I.P.

navodno su išli na otvorenje sezone jednog kostrenskog noćnog okupljališta..
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la dimulius » 17. 06. 2013. (13:43)

i sad da si bija sa kaicon in negdi na putu bija bi mrtav :thumbdown:
jet ski treba zabranit osim u ogradjenim podrucjima
dimulius
Old Senior Member

Tip plovila: G23 Yanmar 4LHA HTP

PostPostao/la ceko » 17. 06. 2013. (17:34)

dimulius je napisao/la:..jet ski treba zabranit osim u ogradjenim podrucjima

A auta, motore :eh: , glisere, avione :problem: ?
Muci, jebi i ki te ca pita!
ceko
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: maestral 500, elan 490

PostPostao/la Pape » 17. 06. 2013. (20:04)

....nije Dimulijus mislija na zabranu samog jet skija... normalno korištenje jet skija je ok, čak jako dobro i brzo prevozno sredstvo od točke A do točke Be, ne koriste ga službe bejvoča za niku stvar... već je mislija na najviše ove šta iznajmljuju pa onda mulac od 15 godina bez zrnca soli u glavi terorizira cilu valu i okolicu i svi ostali su napeti ko puška oće li se šta desit onima u moru od jet skija, pa onda i budali na njemu....

...a onda i nekidan je jedan prozuja kraj mene na niti 10m od mene i to mi doša s leđa....a mora oko mene i njega koliko očeš...idi pa se leči 3,14čka ti materina!...jasno neki pizdunčić od metra i žilet i s čunom veličine oguljenog kikirikija....

...a baj de vej...i mislija san otvorit novu temu s naslovom....."Počelo je.... 2013...." je bija gušt po moru dosad, nije ni zagrijalo kako triba, već su počele pizdarije....ima niti misec dana da mi se već pomalo počela dizat kosa na glavi, šta po moru, šta po portu....sad tri miseca samo moli boga da ne naleti na tebe i držalo od brankanela....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la ceko » 17. 06. 2013. (20:39)

Pa da.. Nije problem u sredstvu, nego u glavi...
Muci, jebi i ki te ca pita!
ceko
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: maestral 500, elan 490

PostPostao/la DenisRi » 17. 06. 2013. (20:42)

a je pape imaš pravo sad kad počnu pičit na sve strane ne znaš ni di si ni di idu ni niš...ko luda kokoš ,sad simo sad tamo...lani sqan imel par puta sriće...nadan se da ćeme i ovo leto pratiti..kuc,kuc va drvo .-)....
blaženo je bilo do sad greš lipo ili na more ili lovit..poznaš skoro saku barku ili baren čovika na barki,pa već od prilike znaš di će ča će..će dizat mrižu,gre na lignje it. još dobaciš ku besedu itd....a sad...majko pomagaj...
riba ribi grize rep
DenisRi
Member

Tip plovila: Istranka

PostPostao/la Pape » 17. 06. 2013. (21:07)

DenisRi je napisao/la:blaženo je bilo do sad greš lipo ili na more ili lovit..poznaš skoro saku barku ili baren čovika na barki,pa već od prilike znaš di će ča će..će dizat mrižu,gre na lignje it. još dobaciš ku besedu itd....a sad...majko pomagaj...

...pa to i je, sidneš popije kavicu, odeš na more...nas par u portu na mulu uvik nešto zimi čačkamo po brodima, side se u brod, popije se birica, pročakula se o morskim temama...zajebancija...pa opet nešto čačkaš...spremaš, pripremaš...brod uvik spreman i atento ako učini vrime bižiš vani....kako ko uspije...u najgoren slučaju kad dođeš, a nema nikoga, pogledaš i tim svojim kompanjonima jel sve u redu, jel im cime drže....pa javiš na mob ako je bilo neko sr@**e od vrimena..."ne tribaš dolazit ako nisi bija...sve ti stoji ko puška"....

...a sad ovo ko mune prolaze kraj tebe, nit cimnit glavon u znak pozdrava, recimo onu gumu šta smo zajednički kupili mi "zimski"...svaka pi_d@ rastiže i nosa di mu čefne...ma bar da je vrati kako je naša...ma je kuac...onda mi se nekidan jedan žali kako mu je jedan uzeja jedan gumu od 30m i kad mu je vratija ova cila crna...šta si radija?!...a pošeka san santine...pa pička ti materina mi vodu u tankove livamo s njom u brode, peremo brode i sebe...a ti santine s njome pošeka!??!... i tako svaki dan neki šou...

nisan virova da ću i ja tako počet govorit, ali...blažena zima...
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la ivan3 » 17. 06. 2013. (22:09)

Pa šta ne kupiš za sebe gumu i miran si? I uvik znaš šta i di ide kroz nju. :crazy:
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Tip plovila: Majama

PostPostao/la Pape » 17. 06. 2013. (23:00)

...iman gumu u brodu...iman čak i dvi a i treča je atento...moga bi doć i na kraj lučice....

...međutizim...

...ova je vani na mulu za nas tu 6-8 brodi koje može guma dovatit. ja iman običaj, a i neki drugi kad se vratim s mora, a još ako je bilo mora, ražentat brod od najmanje soli, ako ne od bruma, ješke, krvi i ostalog sr@**a...pa sad u dvi ure ujutro kad akoštan...otvarat gavune, razvlačit gumu, pa opet skupljat...ne da mi se....ka ni ostalima...tramak...zato je bija dogovor...ajmo uzest gumu i podilit ćemo koliko košta među sobom...neka nan stoji na mulu...potegneš u sekund kad izađeš iz broda...zaliješ...i sekund smotaš nazad....pis of kejk...i nečeš sa bakanđama punim zemlje skakat po mokrom brodu i ostavljat tragove ko brontosaur iz doba krede dok vračaš gumu...tako još isto neki mulevi rade...

...međutizim...opet...

...nađe se neka pizdetina koja je vidila gumu i misli da ako je tu naočigled...da je i njegova i da može radit s njom šta oče....e pa jebiga...ne može...može samo ako je vrati kako je i naša...međutim stoka sitnog zubala...će uvik ostat stoka sitnog zubala...ma kakvu kolajnu zlatnu nosa oko vrata....
Pape
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.