Prstaci

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Prstaci

PostPostao/la tedanius » 26. 02. 2009. (15:39)

raptor je napisao/la:Eto Tedanius,Damir se izjasnija. nego jesi li ti prijavia nešto slično :?: kako si skočija biće da si glavni dojavljivač :mrgreen:
A ako jesi onda kad već postavljaš takve upite iznesi i ti svoja iskustva sa dojavljivanjem ;) a ne izjavljivat ka ;bravo za tebe,primjer i drugima :!:

Hvatao,privodio i prijavljivao puno puta. Nisam na tvom području, ali bi te moga preporučit kao informatora, dobro si upućen u ove stvari, a pomoć bi nam dobro došla, može li.
tedanius
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Kuster 550 Cabin + Yamaha 100

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (17:04)

tedanius je napisao/la:
raptor je napisao/la:Eto Tedanius,Damir se izjasnija. nego jesi li ti prijavia nešto slično :?: kako si skočija biće da si glavni dojavljivač :mrgreen:
A ako jesi onda kad već postavljaš takve upite iznesi i ti svoja iskustva sa dojavljivanjem ;) a ne izjavljivat ka ;bravo za tebe,primjer i drugima :!:

Hvatao,privodio i prijavljivao puno puta. Nisam na tvom području, ali bi te moga preporučit kao informatora, dobro si upućen u ove stvari, a pomoć bi nam dobro došla, može li.

Šta će ti informator :?: kad uvatiš vrimena lipo pročitaj sve teme ovdi te ćeš nać sve i sva ča te zanima ,od slika prelova,nedozvoljenih alata pa do pozicija di se iste radnje odvijaju :mrgreen: Ti se lipo čapaj mora, za ča si plačen
vataj,hapsi,isporuči,transferiraj i več ča god oli se oš minjat samnom (bez posla,bez vojne penzije,bez socijalne pomoći itd..,itd...) :?: ti lipo sidi doma,piši po forumu a ja ču radit tvoj posa i to najvjerojatnije deset puti bolje no ti ;) Il si mislia kako češ ti u restoranu mukte jist i pit(za vrime radnog vrimena) a ja da ti telefoniram i prekinem te u kušavanju raznih morskih delicija i obavijestim ki radi prekršaj :lol: :lol: :lol:
Jebiga,znam da ti ni lako jerbo ti danaska ribolovci dođu skoro ka kriminalni milje,opasni i ni se puno zajebavat snjima,bolje pustit lava nek spava :mrgreen: Za ti tvoj posa mora bit čovik od akcije,na rubu,opasan ki se neće povuć kad prvi prkelo povuće osti,argolu ili nedajbože utoku ;) A takvih danaska ima malo (nažalost) :!:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la tedanius » 26. 02. 2009. (19:58)

raptor je napisao/la:
tedanius je napisao/la:

Šta će ti informator :?: kad uvatiš vrimena lipo pročitaj sve teme ovdi te ćeš nać sve i sva ča te zanima ,od slika prelova,nedozvoljenih alata pa do pozicija di se iste radnje odvijaju :mrgreen: Ti se lipo čapaj mora, za ča si plačen
vataj,hapsi,isporuči,transferiraj i več ča god oli se oš minjat samnom (bez posla,bez vojne penzije,bez socijalne pomoći itd..,itd...) :?: ti lipo sidi doma,piši po forumu a ja ču radit tvoj posa i to najvjerojatnije deset puti bolje no ti ;) Il si mislia kako češ ti u restoranu mukte jist i pit(za vrime radnog vrimena) a ja da ti telefoniram i prekinem te u kušavanju raznih morskih delicija i obavijestim ki radi prekršaj :lol: :lol: :lol:
Jebiga,znam da ti ni lako jerbo ti danaska ribolovci dođu skoro ka kriminalni milje,opasni i ni se puno zajebavat snjima,bolje pustit lava nek spava :mrgreen: Za ti tvoj posa mora bit čovik od akcije,na rubu,opasan ki se neće povuć kad prvi prkelo povuće osti,argolu ili nedajbože utoku ;) A takvih danaska ima malo (nažalost) :!:

Znači ti taj posao već dugo radiš-bravo i za tebe, a čini mi se da te po forumu već zovu šerif ili se varam
tedanius
Member

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (20:05)

Tetanus,a da malo odjebeš od mene te se vrati na temu prstaci :thumbup:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la T&T DENTEX » 26. 02. 2009. (20:10)

raptore a da se ti malo upristojiš. :thumbup:
slika
T&T DENTEX
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: kuster 550 cabin

PostPostao/la tedanius » 26. 02. 2009. (20:13)

raptor je napisao/la:Tetanus,a da malo odjebeš od mene te se vrati na temu prstaci :thumbup:

Nisam otišao od teme, bez mreže informatora i svjesnih građana uspjeh je slabiji i devastacija dna mora i obale sveprisutnija,prstac ugroženiji..........zato hrabro naprid ne triba se obshrabrit ako kažemo da zovnemo ako vidimo devastatotre, uostalom neki su već izložili svoja iskustva, tražio si moja, a tvoja tek otkrivamo...........
tedanius
Member

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (20:16)

T&T DENTEX je napisao/la:raptore a da se ti malo upristojiš. :thumbup:

Ti bi moga proučit njegovo pisanje i provokaciju u postovima prije, te adekvatno reagirat na vrime :!: a ne meni na kraju pisat da se ja upristojim ;) ja sam pristojan koliko je i sugovornik pristojan a u ovom konkretnom slučaju on piše u "rukavicama" ja ne :thumbup:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la T&T DENTEX » 26. 02. 2009. (20:23)

Ja sam mislija da je Tedanius totalni pozitivac.
Što ti ni takvi ne šmekaju.
Bez obzira , nigdi te nije sla u onu stvar ili slično .Pa barem ti znaš kako se kulturno komunicira po forumina a pogotovo na ovom gdje sve triba biti po ps'u.Ove standarde si ti postavio pa ajmo ih se držati .
slika
T&T DENTEX
Senior Member

PostPostao/la riberer » 26. 02. 2009. (20:35)

raptor je napisao/la:

Ti bi moga proučit njegovo pisanje i provokaciju u postovima prije, te adekvatno reagirat na vrime :!: a ne meni na kraju pisat da se ja upristojim ;) ja sam pristojan koliko je i sugovornik pristojan a u ovom konkretnom slučaju on piše u "rukavicama" ja ne :thumbup:

Ovo je primjer reakcije na primjedbu moderatora koje moramo iskorijeniti!
Uvijek će se naći naki razlog da se proturiječi moderatorima, no to nije dozvoljeno.
Na nekim Forumima za to se glatko dobije ban.

Imate privatne poruke pa pišite i pitajte što vas volja. Na Forumu, javno, polemizirati sa moderatorima, ne.

Raptor, psovanje i “vulgarizme” na Forumu ne toleriramo!
Nije mi jasno ni zašto napadaš tedaniusa, barem je on protiv krivolova ... i to konkretno?
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la T&T DENTEX » 26. 02. 2009. (20:36)

Što si mislija da ču nešto odgovoriti .E pa neču jar ako ti ja odgovorim onda češ i ti meni pa tako u nedogled.
Moj savjet za sve koji ne znaju ča bi više pisali po forumu.: Kupite ribolovne dozvole i ajte na more pa nas razveselite
sa kojom ribolovnom pričom ili pokojom lipom ribicom , prstacem nedaj bože. :wave:
slika
T&T DENTEX
Senior Member

PostPostao/la franco » 26. 02. 2009. (20:37)

Dok sam bija u specijalnoj za vrime rata i kasnije(pričuvni) moj je zapovjednik uvijek govorija
"Samo policjot ladro more ulovit ladra"
Prevedeno samo policajac koji razmišlja kao lopov more ulovit lopova.Ja sam ima priliku ostat u MUP-u u pomorskoj ali objasnite mi kako da objasnim da u roku od dva dana bi naša više prekršaja nego ovi u dvi godine.Nisam se stija zamirit,a sad sam moga bit u penziji!!!
Brod se rađa u šumi a umire u moru
franco
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Motosailer

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (20:48)

riberer je napisao/la:
raptor je napisao/la:

Ovo je primjer (i ovo poslije) reakcije na promjedbu moderatora koje moramo iskorijeniti!
Uvijek će se naći naki razlog da se proturiječi moderatorima, no to nije dozvoljeno.
Na nekim Forumima za to se glatko dobije ban.

Imate privatne poruke pa pišite i pitajte što vas volja. Na Forumu, javno, polemizirati sa moderatorima, ne.

Raptor, psovanje i “vulgarizme” na Forumu ne toleriramo!
Nije mi jasno ni zašto napadaš tedaniusa, barem je on protiv krivolova ... i to konkretno?

Riberer,šteta ča ta "pravila" nisi instalira dok san ja bija moderator ;) do sada se beštimalo i vulgarno izražavalo pa ako je došlo do promjena nebi bilo loše izdat jedno priopćenje glede novih pravila o izražavanju,komunikaciji,toleriranju odnosno ne toleriranju prelova ili pojedinih neprimjerenih ribolovnih alata i slično :thumbup:
Što se tiće Tedanijusa dotični nastavlja u istom tonu tj. provocira sugestijama prema meni da sam ja druker ili to želim bit :!:
Dakle da ne dužim neka se moderatori pobrinu da se takve i slične provokacije ne događaju i sve pet :!:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la riberer » 26. 02. 2009. (20:52)

raptor je napisao/la:Riberer,šteta ča ta "pravila" nisi instalira dok san ja bija moderator ;) do sada se beštimalo i vulgarno izražavalo pa ako je došlo do promjena nebi bilo loše izdat jedno priopćenje glede novih pravila o izražavanju,komunikaciji,toleriranju odnosno ne toleriranju prelova ili pojedinih neprimjerenih ribolovnih alata i slično :thumbup:
Što se tiće Tedanijusa dotični nastavlja u istom tonu tj. provocira sugestijama prema meni da sam ja druker ili to želim bit :!:
Dakle da ne dužim neka se moderatori pobrinu da se takve i slične provokacije ne događaju i sve pet :!:

Biti ćete o svemu uskoro obaviješteni!
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (20:59)

franco je napisao/la:Dok sam bija u specijalnoj za vrime rata i kasnije(pričuvni) moj je zapovjednik uvijek govorija
Prevedeno samo policajac koji razmišlja kao lopov more ulovit lopova.Ja sam ima priliku ostat u MUP-u u pomorskoj ali objasnite mi kako da objasnim da u roku od dva dana bi naša više prekršaja nego ovi u dvi godine.Nisam se stija zamirit,a sad sam moga bit u penziji!!!

Dobro zboriš Franko :!: ima u pomorskoj policiji vridnog i nepotkupljivog svita koji obavljaju savjesno svoju dužnost ali debela večina ne radi ništa ili "progledava"kroz prste prekršiteljima zakona.Po meni bi taj posa tribali obavljat bivši odnosno razvojačeni vojnici ča imaju muda,nimaju straja :!: Kad u sezoni vidim ča se po moru sve radi a policije nigdi :o pa moglo bi se toliko kazni naplatit da bi sljedeće lito u patrolu išli sansikerom ili feretijem 60-70 fita ;)
Ne kužim kako je problem iskontrolirat ili uvatit likove ča rade sr@**a po moru,pa ako nemože velim brodom jer je preskupo pa može se isto obavit i gumenjakom ,samo volje triba,ništa više :!:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la tedanius » 26. 02. 2009. (21:44)

raptor je napisao/la:
franco je napisao/la:Dok sam bija u specijalnoj za vrime rata i kasnije(pričuvni) moj je zapovjednik uvijek govorija

Dobro zboriš Franko :!: ima u pomorskoj policiji vridnog i nepotkupljivog svita koji obavljaju savjesno svoju dužnost ali debela večina ne radi ništa ili "progledava"kroz prste prekršiteljima zakona.Po meni bi taj posa tribali obavljat bivši odnosno razvojačeni vojnici ča imaju muda,nimaju straja :!: Kad u sezoni vidim ča se po moru sve radi a policije nigdi :o pa moglo bi se toliko kazni naplatit da bi sljedeće lito u patrolu išli sansikerom ili feretijem 60-70 fita ;)
Ne kužim kako je problem iskontrolirat ili uvatit likove ča rade sr@**a po moru,pa ako nemože velim brodom jer je preskupo pa može se isto obavit i gumenjakom ,samo volje triba,ništa više :!:

mislim da ovo o čemu raptor priča nije tema u naslovu ili se varam, prstac je tema koliko mogu pročitat, ili je moj komp na drugom serveru
tedanius
Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.