Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
karamba je napisao/la:raptor je napisao/la:leo je napisao/la:http://www.barkun.hr/index.php/2009022523353/Crna-12 kg x 5
Sad bi neki od forumaša na ovu akciju policije rekli; pa kakve veze ima ča su malo prstaci natukli ,pa to svi rade E takve triba ,kako je ono šeks reka; locirat,uhapsit,transferirat (u via romu) Samo drastične novčane kazne mogu zauzdat naš svit
,,,
šerif , znaš broj policije?, ako neznaš evo "92" ,nazovi i prijavi svog prijatelja koji je tukao i prodavao iste i ne zaboravi spomenut da si bio s njim.
DAMIR je napisao/la:Ne mogu. Na teritoriju RH ne smije se nać prstac izvan svoh obitavališta,a to je rupa u kamenu u moru. Nema ni ulova,ni trgovine,ni tranzita prstaca preko teritorija RH,ništa. Ako te zatekne policajac sa prstacom u ruci na teritoriju RH,ti si u problemima,ozbiljnim. Ne postoji način da se izvučeš!
DAMIR je napisao/la:Da vam ne pričam puno,evo nekih mojih iskustava.
DAMIR je napisao/la:Prijavljeno 3 puta od 4 moguća. Za ishode neznam osim u jednom slučaju kad su dvojica stvarno zatečena od strane Policije. Vidija sam da su gumnejak vezali za svoj brod, oprema i sve je ostalo unutra a ova dvojica ostali vanka na kraju. Ono šta sam ja vidija,oduzeli su im i boce i ulov, gumnejak, sve. Druga dva puta sam prolazija brodom,vidija ista sr@**a,nazva Policiju i rekli su da će poslat patrolu odma,ali ima sam i drugih poslova osim čekanja. Jedan put ih nisam prijavia jer su već završavali,penjali se u gliser i spremali za poć . Registracija na tom gliseru je bila neprepoznatljiva. Negdi oko Drvenika,malo isprid. Mislim na onaj Drvenik iza Makarske. Još nešto tedanius?
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.