Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Inshoma je napisao/la:malub1 je napisao/la:Svaki proizvođač daje onoliko kvalitetno ulje koliko treba izdržati garanciju,a za to iskreno i ne treba previše kvalitetno ulje jer kad se nakon nekog vremena motori ne bi kvarili šta bi radili serviseri i kad bi oni ponovo preodali neki motor..
Sudeći po tvom mišljenju svaki proizvođač jedva čeka da njegov proizvod crkne jer po tebi nije teško stvoriti novi "brend" i na novo postići dobar glas.
Budalaština.
A neću niti govoriti o tipovima koji 9 mjeseci ne vide svoju barku i onda su im svi krivi što ništa ne radi.
zorica je napisao/la:Onda znaci da kad san ja kupija mercury-ja, proizvodjac je propisa quicksilver nije bitno koja gradacija, neznan napamet. Nakon isteka garancije ja san triba pric na nesto kvalitetnije jer je quicksilver smeće, a prvih tri godine nije bitno sta ulje nevalja, bitno da je sipka na full.
Onda je ista prica sa cinkovima, impelerima, filterima.....itd...
Prije ce bit obrnuto...
Puno vise primjera znan di se u garanciji stavljalo svašta pa motor otiša, nego da je otiša radi originalnih djelova
Rafter je napisao/la:...kao sto sam i na pocetku rekao bilo mi je malo cudno da ovlasteni serviser govori da original ulje nije bas neke kvalitete...
Kapo je napisao/la:Rafter je napisao/la:...kao sto sam i na pocetku rekao bilo mi je malo cudno da ovlasteni serviser govori da original ulje nije bas neke kvalitete...
Bilo bi zanimljivo čuti na osnovu čega (iskustveno,znanstveno ili pak samo misaono ) je donio takav zaključak.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.