Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
raptor je napisao/la:A ča ću pričat više u vitar i tako me niko ne čuje
raptor je napisao/la:Ekola da pofalim ŠRD-Zubatac iz Zadra koji je održao prije lita akciju čišćenja podmorja i poribljavanja, te su pustili u more 60000 jedinki komarči na dva mista Slična akcija zbila se i u crikveničkom akvatoriju di je na četiri lokacije u Selcu,Crikvenici,Dramlju i Jadranovu pušteno po 20000 jedinki lubena i 20000 jedinki komarče E pa mileni moji ovo je vridno svake fale i divljenja te se iskreno nadam da će i još poneka ŠRD-a učinit isto ma nemrem bilivit pozdrav
Strici je napisao/la:raptor je napisao/la:Ekola da pofalim ŠRD-Zubatac iz Zadra koji je održao prije lita akciju čišćenja podmorja i poribljavanja, te su pustili u more 60000 jedinki komarči na dva mista Slična akcija zbila se i u crikveničkom akvatoriju di je na četiri lokacije u Selcu,Crikvenici,Dramlju i Jadranovu pušteno po 20000 jedinki lubena i 20000 jedinki komarče E pa mileni moji ovo je vridno svake fale i divljenja te se iskreno nadam da će i još poneka ŠRD-a učinit isto ma nemrem bilivit pozdrav
Oli su im pustili i nešto i ča če jisti?
T&T DENTEX je napisao/la:istina je da riba migrira , pogotovo podlanica koja se uglavnom drži svog matičnog jata i traga za hranom.
Prije 20 dana smo čitali u novinama da su podlanice napravile štetu na uzgajalištu dagnji i kamenica u Prosiki , točnije u Pirovcu kraj
Biograda.Naoružali smo se dagnjama i štapovima i krenuli doli.Prije samog ribololova smo zaronili do uzgajališta i vidili da su sve školjke pobrstile i najvjerojatnije krenule dalje prema sjeveru.
lupis , oprez , vrlo su proždrljive i opasne , ako naletiš na njih pazi da ispod kaića nemaš gujbi i dagnji jer če te potopit.
unije je napisao/la:ma meni je to poribljavanje malo... ne znam kako bi to reka ali ko garantira da će ta riba šta je puštena u crikvenici npr ostati tamo. to su životinje kao i sve druge i idu di misle da im je dobro. možda baš odu doli prema krku i lupis ih sve povata
važnije je ovo šta je reka tt dentex da se ne lovi ta mlađarija.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.