Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
gre je napisao/la:Sto se tice montaze, tu nema nekog velikog posla, namaze se epoksi lipilo i uvati na vide. To dva covika naprave u dvi ure vrimena, valjda.
el passo je napisao/la:gre je napisao/la:Sto se tice montaze, tu nema nekog velikog posla, namaze se epoksi lipilo i uvati na vide. To dva covika naprave u dvi ure vrimena, valjda.
Vidim da dobro barataš tematikom pa me zanima par stvari u slučaju da si odlučim zaljepiti spojler na sessu. Jel se to napravi sa samoreznima ili moraju biti na maticu ? Ako je matica jeli bolja ona obična ili kontramatica ? Dali treba micati gelcoat / pituru ili se može zaljepiti i preko toga ? Može li silikon umjesto epoxia ? Ako da koji je najbolji - u biti zanima me dali mogu sa sanitarnim jer nisam pri nekoj lovi? Ako se radi sa epoxiem dali se mora stavljati kakvo punilo ili ga namažeš samog? Kako spriječiti eventualno prodiranje vode u laminat na mjestu di su bušene rupe ? Strah me da ne propišaju pod vibracijama jer moja dva tomosa u tandemu vibriraju bolje nego od najboljeg vibratora - trebaš samo viditi curke kako se gnjezde dok vozim
Ven je napisao/la:
Eto , možda mi je i šta promaklo pa ako koga šta zanima neka pita .
VEN
nostromo je napisao/la:Ja ovdi ne kužin jednu stvar, spojler košta 800 eur za Venove kupce, a za one koji nisu njegovi kupci 1000 eur, pa di se to još more ugrađivat osim na ven fly, ja takvo dno još nigdi nisan vdija. Moš mislit da je neko kupija flya iz 2.ruke pa mu ide ugrađivat spojler kod Vena za 1000 eur , ali čekaj dati će i njemu barba Neve bokunčić popusta
Drugim ričima Ven, neka celi svet razume NE daješ popust nikome već imaš malo usudija bi se reći izopačen smisao za marketing
Nek me neko ispravi ako grišin
Budite mi mladi, lijepi i pametni
E da, budan san jer san iša skupljat suše po grotama, odoh ujutro na Magdalene
mijo je napisao/la:nostromo je napisao/la:Ja ovdi ne kužin jednu stvar, spojler košta 800 eur za Venove kupce, a za one koji nisu njegovi kupci 1000 eur, pa di se to još more ugrađivat osim na ven fly, ja takvo dno još nigdi nisan vdija. Moš mislit da je neko kupija flya iz 2.ruke pa mu ide ugrađivat spojler kod Vena za 1000 eur , ali čekaj dati će i njemu barba Neve bokunčić popusta
Drugim ričima Ven, neka celi svet razume NE daješ popust nikome već imaš malo usudija bi se reći izopačen smisao za marketing
Nek me neko ispravi ako grišin
Budite mi mladi, lijepi i pametni
E da, budan san jer san iša skupljat suše po grotama, odoh ujutro na Magdalene
a molim te lipo više pustite vena da radi svoj posal ko želi neka kupi a i onako ne paše na elan 401
nostromo je napisao/la:zašto je cijena takva kakva je
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.