Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
škarik je napisao/la:Strici, znaš zašto ne volin vrime godišnjeg u 7. i 8. misecu? Jer dolaze ljudi i ponašaju se kao da more nije njihovo ka šta i nije. I svako lito ulijećem u škandale i barufe, u incidente jer ne mogu trpit bezakonje oko sebe, kauboje po moru, pijane spodobe koje bacaju sve šta stignu u more i koji su u navigaciji opasnost za mene i moju familiju a bogami i za tvoju. Na moru je liti borba za goli život. Više puta san se u to uvjerija. Na više lokacija. A šta više kazat. Zvat policiju? Koga? S kojin brodovima?
Dobro je reka Marin. Neka kupe 100-200 gumenjaka i svaki dan će sigurno zaradit ljudi svoju plaću. I eto novih radnih mista. Ono šta me tješi je činjenica da zadnjih dana ima dosta kontrola oko Splita. Nadam se da će tako bit i dalje.
ivan3 je napisao/la:škarik je napisao/la:Strici, znaš zašto ne volin vrime godišnjeg u 7. i 8. misecu? Jer dolaze ljudi i ponašaju se kao da more nije njihovo ka šta i nije. I svako lito ulijećem u škandale i barufe, u incidente jer ne mogu trpit bezakonje oko sebe, kauboje po moru, pijane spodobe koje bacaju sve šta stignu u more i koji su u navigaciji opasnost za mene i moju familiju a bogami i za tvoju. Na moru je liti borba za goli život. Više puta san se u to uvjerija. Na više lokacija. A šta više kazat. Zvat policiju? Koga? S kojin brodovima?
Dobro je reka Marin. Neka kupe 100-200 gumenjaka i svaki dan će sigurno zaradit ljudi svoju plaću. I eto novih radnih mista. Ono šta me tješi je činjenica da zadnjih dana ima dosta kontrola oko Splita. Nadam se da će tako bit i dalje.
Krivo. Ponašaju se ka da more JE njihovo, a nije. Pri tome naglasak posebno stavljan na one šta nisu rasli uz more.
Oćeš od penisačenja sa jahtama sa 10000 konja sa kojima rade ovo:
(ulazak u Stončicu na Visu, zoomira san poprilično jer san mora pobić, bija san u gumiju i uvjeren san da se nisan maka da sad ovo nebi pisa, frajer je ovon brzinon uletija)
I šta mu moš? Puvat u guz**u. Sve da san i doša nešto reć odjeba bi me...
Šteta trošit riči, mi mali ljudi ništa tu ne možemo ni prominit ni popravit. Veseli me samo ono šta je neko gori napisa da se neće ništa smit bacat u more i da će bit kazne.
amater je napisao/la:jeli ovo fishfinder?
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.