Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
amiklic1 je napisao/la:Meni je odvod doli, i onda se van bazena diže gore do razine vrha mora u bazenu, jer se svo crnilo skuplja na dnu bazena i ako je odvod
na vrhu krepavaju mi lignje unutra.
Ovako sam odvod dignuo od dna nekih 3cm, svo crnilo, provjereneo, izađe za minut-dva,
a ako lignja krepa padne na dno i opet ne začepi odvod zbog onih 3cm do dna.
bananko28 je napisao/la:amiklic1 je napisao/la:Meni je odvod doli, i onda se van bazena diže gore do razine vrha mora u bazenu, jer se svo crnilo skuplja na dnu bazena i ako je odvod
na vrhu krepavaju mi lignje unutra.
Ovako sam odvod dignuo od dna nekih 3cm, svo crnilo, provjereneo, izađe za minut-dva,
a ako lignja krepa padne na dno i opet ne začepi odvod zbog onih 3cm do dna.
ja sam isto mislija odvod na dno, ali onda neman slobodnog pada. morao bi radit paltformu za bazen na krmi ili na boku.
amiklic1 je napisao/la:Meni je odvod doli, i onda se van bazena diže gore do razine vrha mora u bazenu
amiklic1 je napisao/la:Tako je kod mene. Odvod je na dnu, ali onda s vanjske strane se diže cijev do razine vrh mora u bazenu, i odatle otjece u more. Visinom tog gornjeg izljeva s vanjske strane može se regulirati razina mora u bazenu.
ceko je napisao/la:Ovaj slučaj na drugoj slici ne bi funkcionirao (morao bi prije "povući" vodu da bi protekla i još ako ti je odljev veći od priliva kanta bi ti se ispraznila)..
ceko je napisao/la:Ovaj slučaj na drugoj slici ne bi funkcionirao (morao bi prije "povući" vodu da bi protekla i još ako ti je odljev veći od priliva kanta bi ti se ispraznila)..
amiklic1 je napisao/la:..nemam crijevo s vrha izljeva naniže, pa sam izbjegao stvaranje sifona kojim bi se moglo ispraznit cijelo more iz bazena.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.