Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
perkins27 je napisao/la:Super je ovo sta je kolega Sinitram napisa, ja bi jos doda da ako imas dovoljno mista, sijaj pod dobrin gason, zaleti se,tako da brod dobije brzinu, onda mozes dobiti nesto sa timunon, ako triba u po manovre ispravi brod, tj zavezi malo naprid i timun na drugu stranu, to ce ti izbiti krmu u zeljenu stranu, i onda opet sija pod gason, malo pomalo ces doci. I mezomariner u ruke.
I cini mi se da za toliki brod (ipak) triba malo veci timun, tj. vece povrsine.Ja iman drveni brod od 7 m koji ima toliki timun, a moga bi biti i malo veci, bolje bi slusa dok se sija.
ivan3 je napisao/la:...Zašijaš koliko ti dopušta misto, timun nemoj koristit nego ga okreni u kontra stranu od one u koju želiš skrenit. I onda zavozi naprid i ispravi se. Pa opet tako naprid-nazad. Usmjeravaj se vožnjon naprid, a ne nazad...
sinitram je napisao/la:
Gledajuci po lucicama vecinom zamjetim mala kormila, pogotovo u novogradnjama. Stvarno nekuzim, sta stede na naterijalu?
zorica je napisao/la:Nisi ti bija u Omišu. Pa u toj komkurenciji inžinjera čak je i sans-ego odusta i više se ne javlja
zorica je napisao/la:Nisi ti bija u Omišu. Pa u toj komkurenciji inžinjera čak je i sans-ego odusta i više se ne javlja
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.