dakle, motor se diže kad je u okrenut u jednom smjeru i moram priznat da se malo teže diže. Riješit ću i taj problem, ovako ili onako.
Šta se tiče stepenica, mozgao sam puno solucija i najbolja bi bila ona sa uvlačivim stepenicama dok se spojler radija. Ali im je cijena ohoho, preko 3000 kn. Odustao sam, naravno. Zatim sam probao sa stepenicama koje se objese i koriste samo kad si negdi armižan, a posli se sklope i spreme se. Dok su u moru stoje na nekakvom nosaču. Ne ide ni to jer onda se previše savijaju u srednjem i donjem dijelu jr nemaju oslonca osim na vrhu gdje je spojler.
Uglavnom, prisika san to i stavija ove skaline iako meni ne tribaju jer ću se moć priko brkova popet. Ali radi dice..... i žene
Pritrpit ću nekako. I meni smeta kad je spojler pun svega ali jbga. Vidio i bolje brodove, vozija i gore
Inače, svratija san danas do Vedrana da pogledam šta stavlja s donje strane spojlera protiv kavitacije. I stvarno je bij uslužan i reka da mu dam dimenzije i da će mi napravit mukte. Stvarno ne znam da li će kod mene bit kavitacije kad nisam proba. To j uglavnom nekakav "U" profil koji se napravi s obzirom na nogu motora. Ne znan, vidit ću. Kakva su vaša iskustva?
Moga bi ovako još koji misec na suvo, ali definitivno ide u četvrtak u more. Makar na vesla. Motor još nije skroz spojen, struja pri kraju.... Ovi vikend moran završit a posla u firmi priko glave. Ne stignen ni uru vrimena radit na brodu priko dana. Večeras san buža po mraku kroz nosač motora i krmeno zrcalo da ne bi maca papala motor priko noći. Je da ima 70kg ali je na suvom. A kako čuvaju lučicu mogu sa trajleron izvuć koji oće brod sa suhog veza. Vide 10-ke, dvokomponentni epoxi, ukrasna matica i valjda će to stvrdnit. Nadam se
Cogi, ovi vikend san doli sigurno a i Cady bi triba navratit.