Evo me opet!
"Listala" sam danas ponovo ovaj forum i vidjevši sličice lijepih brodova Opusa i Žabara, malčice sam se osjćala
zbog mog Voyagera (Enterprise je Pikardova kanta) koji je u poprilično zapuštenom stanju.
O.K. sve on ima na mjestu, ali je malo....pohabano i prestaro. Sada me čeka veliki posao oko uređivanja. Ono što me posebno muči je redosljed zahvata (da popravljajući nešto ne razbijem prethodno napravljeno), cijena (naravno lower is better), a da ne kažem da još uvijek tražim vez...
Naravno da neće sve ići u 1 godini, ali 2-3 godine je već razuman vremenski period da se brodić potpuno uljudi.
Evo za početak sam mislila staviti stabilizator. Kažu, brod je tada stabilniji, manje troši i sl. Za taj zahvat majstor traži 2000 eura, pa nisam baš sigurna da li je to realna cijena.
Pozdrav.
P.S. Slike broda su totalno radne. Dragi i ja smo fotografirali "crne točke" da si znamo posložiti obim preinaka i slagati "munitu sa strane". Brod je sada na cokima u jednom malom brodogradilištu i idem ga uskoro vidjeti. Jupiiii!