Moderatori/ce: riberer, Moderatori
Denis1 je napisao/la:Oni plivaricari za gofove mora da si grizu nokte:-))
emils je napisao/la:Denis1 je napisao/la:Oni plivaricari za gofove mora da si grizu nokte:-))
Zašto bi...pa i oni jiggaju...![]()
Denis1 je napisao/la:... Svakako je fascinantno izvuci 20gofova u jednom danu ako uzmemo u obzir jacinu pribora,minutazu dizanja,kidanja pribora,otkacivanja...strasno.Pa kladim se da ni toliko palamida ne bi izvukao...
škarik je napisao/la:Dragi prijatelju Luc, znaš da je oko ovoga bespredmetno razgovarat. Triba satrat sve i onda ćemo bit mirni. Sve ove rasprave o zavisti, prelovu, nečijem poslu, povlasticama..... su samo povod da se ljudi na forumu međusobno izvriđaju. Bez potrebe. Uvik ništo fali. Takav smo narod. Samo još jedna riba, pa još jedna.... Svatko neka se odnosi prema moru kako mu savjest nalaže. I da je isprid sebe čist. Ovdje na slici su gofi, isprid Splita izlov komarče u mrijestu, oko Šibenika isto,.... u kanalu između SPlita i Šolte svitle plivarice ka da je dan. Tako je i na Pagu (kažu mi prijatelji).
Ne odobravam prelov. Da li sam ga ikad imao? Jesam. I svi smo ga vjerojatno imali. Ali kako Pape kaže, bar san podilija ljudima koji su željni ribe. I lipo san se osijeća a opet neugodno jer san iz mora uzea više nego mi je trebalo. Puno više nego šta mi more pruža a to nije samo ulov.
marin je napisao/la:Tako je Mariolino, kad ide ide, vadi vanka sve i gotovo. Ko može more iskorjenit, šta ovi budalaštine pričaju, uvik će bit ribe
Svevišnji stvarno ima zanimljiv plan kad je Mljet prepustija takvima ka šta si ti, sad si mi vratija vjeru u domaćeg čovika
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.