Gof

Ostalo...

Moderatori/ce: riberer, Moderatori

Re: Gof - slike ulova 2013.

PostPostao/la lupis » 31. 03. 2013. (17:18)

hehehe ma jel to meni miriše ovdi na jal i zavist onoih koji sami nemogu i nesmiju ostvarit ovakav ulov...???...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la emils » 31. 03. 2013. (17:54)

Denis1 je napisao/la:Oni plivaricari za gofove mora da si grizu nokte:-))

Zašto bi...pa i oni jiggaju... :D

slika
emils
Moderator

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la Denis1 » 31. 03. 2013. (21:38)

emils je napisao/la:
Denis1 je napisao/la:Oni plivaricari za gofove mora da si grizu nokte:-))

Zašto bi...pa i oni jiggaju... :D

slika

A ja sam mislio da je kod mene na moru guzva. :o ,nego osim kritiziranja nebi bilo lose da se malo napisu iskustva.Dali se riba vidi na sonder,koje su dubine,dali je to jedna sika ili onaj kanal izmedju,dali se drze striktno jednog mjesta i ono najbitnije tko je to prvi otkrio??Ma fascinantno je kako nije mogao presutiti nego se pohvalio i sad ima na moru vise desetaka brodica.Vjerovatno su to decki iz Murtera koji voze turiste van sezone tuna na jiganje i njima je ovo sve jedna dobra reklama.Svakako je fascinantno izvuci 20gofova u jednom danu ako uzmemo u obzir jacinu pribora,minutazu dizanja,kidanja pribora,otkacivanja...strasno.Pa kladim se da ni toliko palamida ne bi izvukao :lol:
Denis1
Member

PostPostao/la luc » 31. 03. 2013. (21:54)

Možda bi kritičari bili sritniji da u moru nema ništa i da niko ništa ne lovi, e sad se lovi i to je problem, a tune u jadranu nije bilo ovoliko još od kamenog doba, a udičari je nemilice lovu, a nje ima sve više. U tri prava zapasa moš izvuč više nego udicom u 30 godina. Nevidim svrhu stavljanja slike iz privrednog riboulova u forum, koji se bavi sportskim ribolovom i onda stvarat pomutnju.
luc
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Fantastikus 32 Volvo D3 2x190

PostPostao/la škarik » 31. 03. 2013. (21:59)

Dragi prijatelju Luc, znaš da je oko ovoga bespredmetno razgovarat. Triba satrat sve i onda ćemo bit mirni. Sve ove rasprave o zavisti, prelovu, nečijem poslu, povlasticama..... su samo povod da se ljudi na forumu međusobno izvriđaju. Bez potrebe. Uvik ništo fali. Takav smo narod. Samo još jedna riba, pa još jedna.... Svatko neka se odnosi prema moru kako mu savjest nalaže. I da je isprid sebe čist. Ovdje na slici su gofi, isprid Splita izlov komarče u mrijestu, oko Šibenika isto,.... u kanalu između SPlita i Šolte svitle plivarice ka da je dan. Tako je i na Pagu (kažu mi prijatelji).
Ne odobravam prelov. Da li sam ga ikad imao? Jesam. I svi smo ga vjerojatno imali. Ali kako Pape kaže, bar san podilija ljudima koji su željni ribe. I lipo san se osijeća a opet neugodno jer san iz mora uzea više nego mi je trebalo. Puno više nego šta mi more pruža a to nije samo ulov.
škarik
Old Senior Member

Tip plovila: TBB - trenutno/trajno bez broda

PostPostao/la karlovacko » 01. 04. 2013. (01:10)

Denis1 je napisao/la:... Svakako je fascinantno izvuci 20gofova u jednom danu ako uzmemo u obzir jacinu pribora,minutazu dizanja,kidanja pribora,otkacivanja...strasno.Pa kladim se da ni toliko palamida ne bi izvukao... :lol:

Nego, koliko triba "drila" za iscupat na VJ ovih 22-25 riba. Koliko je to ljudi cupalo? Jel' griz po griz, ili moze "stereo dril".

Skuzajte za seruckanje, Denis1 :thumbup: .
"good things come to those who wait"
karlovacko
Senior Member

Tip plovila: Fortis 590 Fisher / Suzuki 90 hp

Re: Gof

PostPostao/la legi » 02. 04. 2013. (11:40)

nisan vidio da je prebačeno,to je i za bit tu....
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PostPostao/la miroslav1976 » 14. 04. 2013. (15:57)

Ove godine lom,sljedeće ni trećina od ove,a poslije p.....a.A u ostalom kao da netko u ovoj državi razmišlja šta će biti za 2,3,5,10g :mrgreen:
miroslav1976
New Entry

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: galeb 6,75/Yanmar 4JH3-DTE,Elan pasara/mercur

PostPostao/la piškera » 14. 04. 2013. (17:55)

škarik je napisao/la:Dragi prijatelju Luc, znaš da je oko ovoga bespredmetno razgovarat. Triba satrat sve i onda ćemo bit mirni. Sve ove rasprave o zavisti, prelovu, nečijem poslu, povlasticama..... su samo povod da se ljudi na forumu međusobno izvriđaju. Bez potrebe. Uvik ništo fali. Takav smo narod. Samo još jedna riba, pa još jedna.... Svatko neka se odnosi prema moru kako mu savjest nalaže. I da je isprid sebe čist. Ovdje na slici su gofi, isprid Splita izlov komarče u mrijestu, oko Šibenika isto,.... u kanalu između SPlita i Šolte svitle plivarice ka da je dan. Tako je i na Pagu (kažu mi prijatelji).
Ne odobravam prelov. Da li sam ga ikad imao? Jesam. I svi smo ga vjerojatno imali. Ali kako Pape kaže, bar san podilija ljudima koji su željni ribe. I lipo san se osijeća a opet neugodno jer san iz mora uzea više nego mi je trebalo. Puno više nego šta mi more pruža a to nije samo ulov.

Svaka čast,ja posjedujem profi dozvolu,ali ovo je tragedija što plivaličari radu zadnjih godina,sve potpisujem !!!!
...riči dide mog:upamti zauvik da u njima vire ni,nisu oni ka i mi ...
piškera
Member

Vrsta ribolova: profesionalni

PostPostao/la mariolino » 15. 04. 2013. (21:52)

Svi nesto galame,a da mi je vidit tega ribara,sportasa ili profesionalca koji bi sta kad izvadi jednog ili dva. Ja sigurno nebi!
mariolino
New Entry

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: BWA 740, Honda 250

PostPostao/la marin » 15. 04. 2013. (22:39)

Tako je Mariolino, kad ide ide, vadi vanka sve i gotovo. Ko može more iskorjenit, šta ovi budalaštine pričaju, uvik će bit ribe
Svevišnji stvarno ima zanimljiv plan kad je Mljet prepustija takvima ka šta si ti, sad si mi vratija vjeru u domaćeg čovika
marin
Old Senior Member

Tip plovila: Ocqueteau 735, Kuster 15

PostPostao/la riberer » 16. 04. 2013. (16:55)

marin je napisao/la:Tako je Mariolino, kad ide ide, vadi vanka sve i gotovo. Ko može more iskorjenit, šta ovi budalaštine pričaju, uvik će bit ribe
Svevišnji stvarno ima zanimljiv plan kad je Mljet prepustija takvima ka šta si ti, sad si mi vratija vjeru u domaćeg čovika

E marine, marine ... a što mogu, potpisujem, naravno. Ovo o vjeri mi je osvježilo dan :mrgreen:
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la plavnik » 20. 04. 2013. (08:30)

Protiv profesionalnih udičara nemam ništa protiv, ali koće koje deru po sikama, plivarice koje svijetle milju od porta...

Kod nas je i po noći dan... :thumbdown:

Valjda ću i ja zelenko svoju prvu ribicu uhvatit :sick:
Imat brod na livadi je isto ko i imat kravu, ne možeš plovit! by Lupis
plavnik
Old Senior Member

Tip plovila: Grašo 20 - Lombardini 2204MT

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.