Unije,vidim da si se prripremio dobro za kontrolni,kad si spomenuo spojler,imaš kakvu ideju o nekom dijagrramu koij bi se odnosio na brzinu i potrošnju M700,a pogotovo me zanima ako utječe spojler zntno na potrošnju na dosad uobičajenim brzinama do 7 milja?
I meni se čini da je 500 previše,a ako se misli redovito brod natjeravat na 10 ili više milja to će "koštat"!
Za sad ne razmišljam o spojleru ozbiljno nego eto dok ste tu na forumu da izvučem što više ideja,ko će vas nać za godinu dvi kad unije zaplovi i amiklić1 uđe u radove(ili ako prije toga opet krepa forum
),
A ne razmišljam jer znam otprilike dokle ću se vozit pa mi ne znači ništa doć 10 minuta prije uz znatniju potrošnju!
Gašo,do u nazad pol godine sam se vozio na takvom brodu od 7 metara i 3 tone,drvenom,znaš i ti vjerojatno da se to ne može uspoređivat.Ja primjećujem razliku u korist drvenog po pitanju stabilnosti ali samo dok brod stoji,dok se krećeš po njemu,a za vrijeme vožnje s ovim mojim preko i uz valove nema neke razlike.
Na drvenom je svaka stvar "teška",sve je proporcionalno kontra jedno drugome(trup i nadgrađe),nije ko kod plastike da je samo na jednom mjestu nekakva"umjetna težina".
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.