Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
pecho je napisao/la:Htio bi u garaži isprobati svoj T18 koji je montiran na čamcu, a s obzirom da nisam nikad to radio dobro bi mi došli neki savjeti. Npr, škrge su bolja ili lošija opcija od neke bačve, koliko dugo smije raditi tako, itd...
Žele je napisao/la:pecho je napisao/la:Htio bi u garaži isprobati svoj T18 koji je montiran na čamcu, a s obzirom da nisam nikad to radio dobro bi mi došli neki savjeti. Npr, škrge su bolja ili lošija opcija od neke bačve, koliko dugo smije raditi tako, itd...
Ni u ludilu motor s impelerom paliti na suhome!!! Najbolje bačva.
pecho je napisao/la:Naravno da nisam mislio paliti motor bez vode. Nitko nije komentirao da li su škrge koje se mogu kupiti (na koje se montira crijevo i pusti voda) sigurna opcija? Vidio sam da postoje okrugle, četvrtaste.... kakva su iskustva s njima? Dodatno, što mogu očekivati kad npr. uronim propelu u bačvu... upalim motor u leru, da li smijem ubaciti u brzinu tj. hoće li pod nekim gasom bačva odletiti, hoće li voda "uskuvati" tako da će se početi izlijevati pa moram imati pripremljenu dodatnu količinu za doliti, itd...?
Ispričavam se na početničkim pitanjima, ali mislim da je bolje da čim više toga saznam unaprijed.
Thnx!
ceko je napisao/la:I jesi ga upalio?
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.