Postao/la belmarin » 06. 02. 2013. (20:37)
hm,možda bi bilo bolje da nisam odgovarao na ovu provokaciju o kopiranju i to je jedino zbog čega se pjenim ali jako malo.jer vjerujem da svaki od vas u nešto uloži sebe i svoj trud a da mu to netko obezvrijedi bez imalo argumenata i vi bi imali želju da na to odgovorite, ali kako sam rekao ako se i pjenim to je jako malo i neide mi baš ovo pisanje pa mi je draži razgovor u živo jer tu nema nesporazuma i neiskrenosti pa ni ne dolazi do nesporazuma dal se netko ljuti ili ne,tak ta bude jasno i zbog budućeg forumskog prijateljstva .Inače kopiranja ima ali i vi bi morali razlikovati proizvođače koji ne samo da kopiraju proizvod nego i logo firme pa i njihov katalog ,a bilo je i slučajeva da kupe brod od pravog proizvođača,stave ga na svoj štand stave svoje ime i primaju narudžbe a nisu još ni pokrenuli proizvodnju-e vidite mi nismo takvi ,mi u svaki svoj brod uložimo jebeno puno truda i razmišljanja da bi ako ništa drugo mogli hodati uzdignute glave i ponosni jer to ipak nešto valja a moglo bi nas i nadživjeti pa bi netko mogao za jedno 20 godina pričati "eee oni su radili jebene brodove,al neznam zakaj su propali"-dok gledaju QUINTUSA u svom portu.
E to vam opisuje većinu naših brodograditelja-sanjari i zaljubljenici u brodove
A sad da se razgovaramo malo i o konzoli,već sam rekao da nam je boston poslužio kao koncepcija-znači brod za ljetnje đite od otoka do otoka kad vam je vjetar najmanja briga a može se koristiti i za proljetnje i jesenske ribolove dakle onaj ko koristi brod zimi mora najvjerojatnije gledat nešto drugo ili evo i prijedlog:nađite 5 ljudi koji će kupiti minora sa drugačijom konzolom i mi ju radimo momentalno, jer mi smo ko i svi hrvatski brodograditelji -dajemo i guzice za kupca,ali sigurno će te lakše nać njih 30 ako će brod biti 15.000,00kn i bez konzole, zamolio bih vas da otiđete na stranice boston whalera ,pogledajte brodove sport 150 i 170 te obratite pažnju na smještaj rezervara,akumulatora,izgled konzole i smještaj sajli od motora i to sve dobivate za sigurno duplo više love nego što dođu MINOR ili BAKAN(ako netko zna točnu cijenu molio bih ga da objavi)ali to je boston whaler-po nekima jedan od najboljih brodova na svijetu-dakle sad dolazimo do apsurda mi vam nudimo jednako vrijedan ako ne i bolji brod (što se maritimnosti tiče) u pola cijene,ali vi ga ne možete kupiti jer živimo u sranju od države pa u biti jedemo ista govna-da je drukčije vi bi vozili nekakav 6,5 metarski brod sa veeelikom konzolom a mi bi ove svoje male prodavali ko alvu pa ja nebi imal vremena pisat po forumima-i svi sretni
Ima proizvođača koji osluškuju bilo kupaca pa onda naprave 5 metarski brod sa stajaćom kabinom ,kuhinjom ,wc-om,krevetom i još i glisira jer brod ne kupuju znalci nego oni koji imaju novaca ili u 80% slučajeva njihove žene , kojima je najbitnija boja,a onda taj brod treba i ploviti pa se naginje u kontra stranu,ne valjaju ga samo valovi nego i vjetar a najbolje je kad krene u glisiranje onda svi oni tanjuri i zdjele koje si je gospođa tak dugo birala za svoj brod počne letit po jebenoj stajačoj kabini i na kraju balade podnevni maestral , oni glisiraju a g... iz onog kemijskog wc-a po kabini i tanjurima-jer nitko im nije reko da za takvu udobnu i komfornu vožnju treba kupit onog sporog deplasmanca kojeg više niko ni ne proizvodi.Dakle i taj proizvođač je dao sebe u svoj proizvod i želio je ugoditi kupcu-jer ljudi to i kupuju jer novaca za veći nema pa ajmo sve sa velikog utrpat u mali,i onda svi zaboravljaju neke zakone brodogranje pa se na moru više pluta nego plovi,jer na malom brodu je lakše pogriješit nego na velikom ,svaka kila krivo razmještena može uništit maritimnost broda i zato jedino što vam mogu garantirat da će iz BELMARINA i ubuduće izlazit oku ugodni i izrazito maritimno i tehnički kvalitetni brodovi.
molio bih zbog ovako dugog teksta da mi šaljete samo smajliće,e da minor ima spremište za sitnice u konzoli samo se ne vidi na slikama .sory
ps.inače uvoznik bostona za Hrvatsku nije prodao niti jedan brod ovog tipa-naravno jer je preskup
ps.napisal sam još jedan ovakav tekst ,al sam na kraju nekaj stisnul pa sam ga zgubil-nema tog smajlića koji bi opisal tu situaciju
PS.STVARNO SE IZVINJAVAM ŠTO SAM OPET UZURPIRAO TEMU I ADMINISTRATOR JE KRIVO NAVEO POST KOJI JE SKRENUL TEMU-ONAJ OD ZAGY-a
BELMARIN-BRODOVI d.o.o.
Kordeji 3, 10000 Zagreb
mob.:0915098331 ili 0915390539
mail.:
belmarin@belmarin.hr