Ne bih želio niti mi je namjera sebe prikazivat kao nekakvu žrtvu činjenica je da sam samo jedan u nizu i s tim sam se pomirio.
Namjera mi je bila spomenut tog ČOVJEKA i ono što mi je dao,poklonio(svi ti radovi u početku nisu bili dogovoreni niti su bili u planu jer sam točno znao kojim financijskim sredstvima raspolažem)....nazovite to kako hoćete jer sve to ponudio mi je kad sam mu rekao što mi se desilo.
Zaboravimo ovdje sve kritike glede njegovih plovila bacimo to u stranu,da li su dobra,loša.......na kraju krajeva njegov posao nije socijala,kao ni turizam kao što je jednom i Lupis rekao "ko voli nek izvoli platit".
Gospodina Vedrana čak osobno ni ne poznajem,mi se još nismo ni vidjeli ono što mi je dao vrijedi sigurno 1000E!!!!
Kad sam mu rekao da ja trenutno nisam u mogućnosti platit te radove,da ih ne želim jer da jednostavno NEMAM novaca,rekao mi je:
"Nema veze ja vam ne želim uzet te pare dajte ih nekome drugome" doslovno tim riječima.
Moram priznat nisam se lagodno osjećao nakon tih riječi,osjećao sam se kao neki žicar,da mukte želim uzet nešto što mi ne pripada
Surovo je ovo vrijeme u kojem živimo izgubile su se one ljudske vrijednosti koje pamtim iz doba rata i onda se nađe neko poput Vena.
Znam da će netko reći "prodaj to u .ičku materinu!
NE!Radije nek ga zakopaju skupa samnom al ga prodat NEĆU!
Popit ću na njemu čašu vina u nekoj vali sa ženom kad tad!Ispunit ću želju klincima da spavaju unutra kad tad!skuhat si kavicu poput skandaloza u rogi ribaru.....
Nisam ni svjestan koju lavinu sam pokrenuo s ovim ljudi mi putem pp nude svoje barke na korištenje hvala vam svima na ponudama od srca,od srca vam hvala ali moj ponos,moja volja,moja ljubav prema moru,ribolovu,barci trenutno u meni bude takav inat da ću nadam se ustrajat u svojoj životnoj želji!