Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
tramontana je napisao/la:Fino .
Imaš li sliku kako si to na čep spojio? Uđe li kolika količina ulja u tu cijev (mislim, nemam pojma je li dok motor radi ulje u karteru pod tlakom, pa ga tjera u ovu pumpu )?
neli27 je napisao/la:To ti je vakumska pumpa ja je imam godinu dana,puno sam ulja izvukao koristim i za santine i za mjesta koja su nepristupačna,imaš ih u Motomarineru rijeci od 5lit.dođe 360kn imaš od 8lit i 10lit. šalju pouzečem.
som je napisao/la:tramontana je napisao/la:Fino .
Imaš li sliku kako si to na čep spojio? Uđe li kolika količina ulja u tu cijev (mislim, nemam pojma je li dok motor radi ulje u karteru pod tlakom, pa ga tjera u ovu pumpu )?
Mislin neznam šta onda znaći ovo o tome koliko ulja ulazi u cijev i dal ga tjera u pumpu. To pitanje nema veze s time kako je spojeno na čep od kartera.Za tvoju info da znaš ti i ostali koji ne razumiju pumpa ima dvi spojnice: jedna se spaja na karter kroz koju se vadi ulje i ta je trajno spojena a ona druga gornja ima na sebi vidu koja služi ka čep. Makneš vidu i staviš gumu za izvadit staro ulje pa kad to obaviš vratiš vidu koja je ujedno i čep i nije te briga za tlak ulja u karteru.Tehnologija starija od motora.
solozabal je napisao/la:Evo ka sta san i obeca slika čepa i spoja sa pletenim
crivom.
Potpuno ista stvar ka u pagusa
Pape je napisao/la:...pidu matejinu...ja neman čep na pumpi od uja za išekavanje, a sa gornje strane....šta ću sad muko moja....
...a nego recite vi meni imate li kakovi čep na zavidavanje na šipci od uja...meni tu sve nešto labavo stoji, samo potegnem kažiprstom...
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.