Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ivan3 je napisao/la:lupis je napisao/la:nebi napravio ništa nego bi pokušao raspored i elemente napraavit da budu čim više funkcionalniji..., cijele M700 mi ne pada uspoređivat s ovim brodom,nego neke elemente,zašto se ne bi veliko iskustvo priznatog škvera i bogato iskustvo njegovih projektana ne bi uzelo kao primjer i uzet za usporedbu ..?
dim...,možda sam se krivo izrazio...,ali miris izgaranja se sigurno osjeti ako se sjedi na tim krmenim klupicama prilikom putne brzine,mada čisto sumjnjam da su klupice tada u bilokakvoj funkciji...,s te strane imaš i pravo...
E vidiš, ne balimo svi po moru 4 milje pa da se kadimo u svojin ispušnin plinovima. Mi sa pdima damo malo gasa i pobignemo od dima.
A i nemamo svi stare prdonje da zagađujemo okoliš ka pokvarena nuklearna elektrana.
U mene moš auspuh utirat u kabinu i ličit sinuse, a i žene bi padale na taj vonj. Ma koji Chanel...
djigo je napisao/la:Ajde Pape stavi koju sliku tvog islandera da se ljudi malo nasmiju jer ja upravo gledam slike pa se mislim jesu li ovo djeca u vrticu pokusala napraviti brod?
erni je napisao/la:Škarik, jel smeta puno penta na platformi. Ja se jos mislim gdje sa vanbrodskim. Na Elanu 19 sam imao motor na platformi i jos se sicam mokrih nogu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.