Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
riberer je napisao/la:Bez obzira što se filter cigarete razgradi relativno brzo u moru, treba mu oko jedne godine, on je prepun otrovnih supstanci.
Predpostavlja se da filteri cigareta predstavljeju oko 40% ukupnog odpada koji završi u Mediteranu ( 9,5% su plastične boce, 8,5% vrećice, 7,6% aluminijske kantice), a dobar dio tih supstanci ostaje u filterima ... i potom u moru ...
Pape je napisao/la:... u čemen je problem?!
Pape je napisao/la:...tako da moje mišljene ovde...malo smo otišli previše cipat po onoj dlaci...ima većih problema tu koji se ne riješavaju....
schludo je napisao/la:Pape je napisao/la:...tako da moje mišljene ovde...malo smo otišli previše cipat po onoj dlaci...ima većih problema tu koji se ne riješavaju....
U pravu si; uvjek ima večih problema.....ali ako te uhapse u dučanu kad ukradeš žvakače, isto ti ne vrijedi pandurima reči, da ima večih lopova....!
Pape je napisao/la:...moj stav je...ako se već ideš mrčit....onda se ne iden mrčit za žvaku....
malub1 je napisao/la:Jeste se uvatili za čikove,a meni dođe da podržin biskupe u borbi protiv upotrebe prezervativa kad vidim koliko ih pliva po moru.
riberer je napisao/la:Predpostavlja se da filteri cigareta predstavljeju oko 40% ukupnog odpada koji završi u Mediteranu (
horus je napisao/la:http://des.nh.gov/organization/divisions/water/wmb/coastal/trash/documents/marine_debris.pdf
evo Jenkiji istrazili
riberer je napisao/la:Pape je napisao/la:...moj stav je...ako se već ideš mrčit....onda se ne iden mrčit za žvaku....
Tako je. Sve dok pušiš, sve je u redu.
Problem će nastati tek onda kada počneš bacati u more bačve sa radioaktivnim otpadom. Do onda ... tranquillo
Pape je napisao/la:.....da se razumimo ja san za ekologiju...al brate...toliko onu dlaku sad cipate...da je oni cipač atoma u Cernu šta se gradija godinama...goli kua za ovo ovde....jebemi mater još koja stranica cipačine...i stvorit ćete antimateriju koja traje duže od jedne biljuntinke sekunde iz Cerna...vi ćete dobit na cilu minutu i to prvi u svitu....
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.