Sa krme san liti vozija jer u poludeplasmanskom režimu nije diza provu i sve san vidija naprid. Spustija bi ga na 11-12 nm i vozija s krme. Za panulu ne triba uopće isticat kako je ova kombinacija ok. je, mora san se koji put dignut ali zato san i ostavija prostor iznad kabine kroz koji bi moga vidit po mraku ima li koji brod isprid, a fala Bogu, ovdje isprid Splita je gužva u šesnajstercu kad su lignje u điru i još se potrefi lipo vrime.
Kašun je moga stavit duplo manji, ali na što bi to ličilo? Ovako, nas 8 bi se namistilo oko kašuna i spiza na kašunu i nije bila velika gužva. A najbitnije je da težina nas nije potapala krmu toliko da ne bi ulazilo more u kokpit kroz rupe za samopražnjenje. To se dogodilo kod mog prijatelja kojemu je Bobi "diga" kokpit i napravija ga
bez kašuna, sa hard topom... par ljudi više u kokpitu i počeja se punit.
Uglavnom, kad netko od brodograditelja zamisli ovakav tip broda, koji ovako izgleda,.... teško može usvajat neke nove ideje.
Mene je osobno oduševija kokpit od MF695 ali unutra nema mista. I ko će onda oudovoljit svakome od nas? Ja bi ovo, ti bi ono, neko treći bi onako,..... Jbga, zato i ima masu brodova koji su svaki na svoj način specifični.
I na kraju, razapet ćete me na križ sad
, bija san na Pičuljana 720, lipi brod, nema šta,.... da bi rič reka,..... ali.... ja sa 194cm siden u njega, noge savijene u neprirodnom položaju a kad se dignen čini mi se da ću upas u more priko bande.
A ulaz u kabinu bi mi nanija puno ozljeda po glavi. I kad uzmeš još i cijenu u obzir, zaključak je da bi prije kupija Betinu nego Pičuljana. ali opet, to je moj stav. Isto ka šta mogu kazat da mi je gropo25 na slikama ludilo, da se nisan ima prilike vozit u njemu, ali to je ka i Pičuljan jedan viši cjenovni razred pa se vratimo u realnost i guštajmo u onim brodima šta imamo i boravimo više na moru jer smo tamo daleko od ovog sr@**a na kopnu.
Evo još i slike kašuna, iznutra, to san odma prominija jer je Bobi loše riješio izolaciju pa san u Osculatija kupija samoljepljivu toplinsku i zvučnu izolaciju i sve skupa još izlipija sa aluminijskom samoljepljivom trakom.