A di sidi još i porodica od ta tri prijatelja? A pasi? Mačke? Pegle za kosu, pegle za košulje? 3 laptopa? A svak u svoj krevet? Svak svoj wc?
Pa jebenti, to je brod od 7 metri, koliko vas to ide u ozbiljni ribolov od bota? 18? I to kad je toliko ladno da se vani na krmi ne može stat...
E da, naravno, ide se na Palagružu 15 dana...
edit:
Bronzine, ja se nikome ne izrugujen, ako si ti to tako svatija pokaži mi taj post pa ću ti podrobnije objasnit.
To je brod koji košta svojih 50-60k eura, skoro ka mali stan, oprosti puno, ali ovo je forum koji služi za razmijenu iskustava i eventualnu pomoć nekome ko će se u budućnosti odlučit na kupovinu ovog ili nekog drugog broda. Ne vidin razlog zašto se nebi postavilo pitanje funkcionalnosti nećega, na primjer kašuna za motor (koji na svakom brodu nije isti).
Činjenica je da je neko za njega, a neko protiv njega i uvik će se oko toga lomit koplja, ali obično se te rasprave vode na primitivan način. Možda nebi bilo loše da jedna bude malo konstruktivnija, smislenija, potkripljena slikama, videon...
Ja san na Betini bija, ali nisan na njoj provea tjedan-dva dana da bi moga reć jeli taj kašun smeta, ali iman pravo pitat vlasnike istog broda da pokažu taj kašun u upotrebi jer možda sutra kupin taj brod.
Jedini plus koji ja zasad vidin je niži pod/više bande, a za ostalo
.
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.