villy je napisao/la:tehnicoo je napisao/la:villy je napisao/la:Je Tehnicoo imaš pravo u vezi godina,prošlo je 5 godina i danas sam za vas slikao mobitelom da vidite u kakvom je stanju motor. Motor je bio na malom gumonu i nije puno radio,možda 80-100h. Vidi se iz priloženih slika
Hvala Villy, tako sam i predpostavljao. Gotovo svi oldtimeri veći dio vremena provedu u garaži čuvani maženi i paženi od ponosnih vlasnika. Jedino mi nije jasna poruka što si tim postom mislio reći.
Poruka je ta da se zapušten motor može srediti uz malo volje i truda zar ne naravno i malo soldi
Po slikama sam zaključio da to može obaviti samo vrhunski majstor, mislim da su dijelovi pjeskareni. Vjerojatno imaš dobru radionicu ili si potrošio dosta novaca ali svakako puno vremena. Zavidim ti na entuzijazmu ali osim kao oldtimer mislim da nema računice. Nisam obratio pažnju na dužinu noge i očekivao sam da je motor na nekoj pasari, istranki ili dalmatinki što bi značilo cijelu godinu na moru i onda bi tek vidjeli pravo stanje. Volio bih znati koliko si sati trerbao za to napravit ili još bolje što misliš koliko bi sati trebalo jednom serviseru da to tako dobro napravi.