Moja dvotaktna Yamaha 15ks stara ravno 30 godina koju sam renovirao detaljno i spasio od groblja željeza (Metis-a). Služit će još koju godinu !!!
Pogledajte video na YouTube:
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Groff je napisao/la:Lipo delo villy ! Koliko te je to veselje došlo ?
el passo je napisao/la:A zašto nebi bila na istoj razini ?
el passo je napisao/la:Pretpostavljam zato jer si mogu prijuštiti da kupe i voze stari w124 a za novu s klasu se nema para, pa se moraju nečim utješiti. To se može preslikati i na ovu besmislenu debatu o tome da su stare karampane od 2t motora bolje i kvalitetnije te nadasve superiornije od efi tehnologije
villy je napisao/la:Moja dvotaktna Yamaha 15ks stara ravno 30 godina koju sam renovirao detaljno i spasio od groblja željeza (Metis-a). Služit će još koju godinu !!!
Pogledajte video na YouTube:
tehnicoo je napisao/la:villy je napisao/la:Je Tehnicoo imaš pravo u vezi godina,prošlo je 5 godina i danas sam za vas slikao mobitelom da vidite u kakvom je stanju motor. Motor je bio na malom gumonu i nije puno radio,možda 80-100h. Vidi se iz priloženih slika
Hvala Villy, tako sam i predpostavljao. Gotovo svi oldtimeri veći dio vremena provedu u garaži čuvani maženi i paženi od ponosnih vlasnika. Jedino mi nije jasna poruka što si tim postom mislio reći.
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.