Preporuka štapa (teleskop )

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Preporuka štapa (teleskop )

PostPostao/la staglin » 17. 12. 2012. (06:28)

Nemam gdje postat jer sam freški pa ću ovdje......

Trebala bi mi preporuka za teleskop štap sa namotanim vodilicama dužine cca3,5m akcije 50+ g za ribolov s kraja,cijene paaa do 500-600kn.
staglin
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: barčica mala

Re: Preporuka štapa (teleskop )

PostPostao/la Kapo » 17. 12. 2012. (11:02)

staglin je napisao/la:Nemam gdje postat jer sam freški pa ću ovdje......

Trebala bi mi preporuka za teleskop štap sa namotanim vodilicama dužine cca3,5m akcije 50+ g za ribolov s kraja,cijene paaa do 500-600kn.

Pa ako si bas tako freski preporuka za pocetak : pocni sa jeftinijim modelima dok uhvatis ruku i dobijes spoznaju sto ti zaista treba i odgovara.
Jeftiniji stap je onda bezbolno zamijeniti boljim i dugotrajnijim modelom, a bolno je gledati stap koji si skupo platio i na kraju visi u garazi. Radje razliku ulozi u kvalitetnu masinicu koju ces onda prebacivati sa stapa na stap kad dodje vrijeme za to.
Barem sam ja u pocetku krenuo takvom logikom...
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PostPostao/la Maestral700 » 17. 12. 2012. (14:00)

Kapo ti je lijepo napisao....kupi neki jeftin štap i navali na ribolov....niti jedan od mojih štapova ne košta više od 100-200kn, role isto tako,čast nekim iznimkama...imam masu jeftinih teleskopa koji koštaju 100-ak kuna i godinama besprijekorno odrađuju posao,tj.love...što sa kraja,što iz barke. Probao sam i imao svakojakih štapova i rola,od vrlo skupih do jeftinih i iskreno mislim da za lov sa kraja možeš kupiti solidan štap i rolu zajedno za taj iznos od 500kn. :thumbup:
Maestral700
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la riberer » 17. 12. 2012. (23:29)

Za postavljanje ovakvih pitanja potrebno je imati petnaest postova, iz jednostavnog razloga što se sa tim brojem "vide" i teme koje obrađuju ribolovnu tematiku.
Ovakav način nije ništa drugo nego preskakanje redoslijeda i pravila foruma.

To biste, Kapo i Maestral700, trebali do sada jako dobro znati, te vam dajem opomenu obadvojici radi narušavanja rada foruma, jer ste ih prekršili svojim odgovorima.

Ti se staglin potrudi dostići potreban broj postova o čemu sve piše u pravilniku foruma i u njegovom zaglavlju prije login-a (vidljivo iz aviona), pa postavi pitanje tamo i kako su to učinili svi ostali prije tebe.
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.