Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
porer je napisao/la:A gdje je tu tajmer?
Zdravi mi i veseli bili...
ab ovo je napisao/la:A kad ti protutnji kakva gliserčina pa ti val opali u taj bazen po boku
bananko28 je napisao/la:Ima još jedna solucija, meni su u barci veliki bocni sanduci, u njima bi se moga napravit pravi veliki bazen, ali me strah da recimo preko noci se nešto začepi i ode barka na dno.
bananko28 je napisao/la:mislim da bi bilo jednostavnije napravit dobar bazen, pogotovo kad bi dodatno hladio more, jer ljeti na mome vezu koji je plitak (3-4) metra more je toplo.
schludo je napisao/la:bananko28 je napisao/la:Ima još jedna solucija, meni su u barci veliki bocni sanduci, u njima bi se moga napravit pravi veliki bazen, ali me strah da recimo preko noci se nešto začepi i ode barka na dno.
Pa imaš kaljužnu pumpu u barci, staviš samo onaj automatski prekidač (dodje oko 140,-kuna) i riješio si problem noćne more.
tomsic davor je napisao/la:Ostavi na 5 6 metara i kad je more najtoplije i nema problema....
ab ovo je napisao/la:tomsic davor je napisao/la:Ostavi na 5 6 metara i kad je more najtoplije i nema problema....
Davore, ima i te kakvih problema. Velika je razlika u sjevernom i južnom Jadranu. Naročito ljeti.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.