Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
šetač pasa je napisao/la:U planu mi je nabavka novog četverotaktnog motora od 20 ks. Dvojim između tohatsua i yamahe pa molim sve koji imaju kakva iskustva s navedenim motorima da mi pomognu riješit dilemu.
šetač pasa je napisao/la:U planu mi je nabavka novog četverotaktnog motora od 20 ks. Dvojim između tohatsua i yamahe pa molim sve koji imaju kakva iskustva s navedenim motorima da mi pomognu riješit dilemu.
M710 SEA PEARL je napisao/la:šetač pasa je napisao/la:U planu mi je nabavka novog četverotaktnog motora od 20 ks. Dvojim između tohatsua i yamahe pa molim sve koji imaju kakva iskustva s navedenim motorima da mi pomognu riješit dilemu.
.......... vidi kolega ....sta kaze statistika ...... koji su manje na meti lopova ...........
........................ sala mala , naravno .........
Kapo je napisao/la:Koji god da uzmes neces pogrijesiti.Savjet : uzmi jeftiniji i koji ti je prakticniji u smislu blizine i kvalitete servisa.
dome je napisao/la:Kapo je napisao/la:Koji god da uzmes neces pogrijesiti.Savjet : uzmi jeftiniji i koji ti je prakticniji u smislu blizine i kvalitete servisa.
Ovo gore citirano je daleko naj bolji i naj korektniji savjet koji ćeš dobiti na ovu temu...
Sa tohatsuom te klase nemam velikih iskustava pa ne mogu ništa ni sugerirati ali yamahu poznam u dušu pa za nju mogu reći da je za svaku preporuku ....
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.