master_scalper je napisao/la:porer je napisao:
Tek tada ce imati problema . Boljka Suzukija su semerinzi a oni ako ne rade propadaju
Molio bih te na kojim snagama Suzuki vanbrodskim motorima su boljka semerinzi i koji semerinzi.
Zao mi je sto mi merc25 nije poslao informaciju ili attachment kao sto sam molio.
Zahvaljujem na komentarima el paso, ab ovo i tomsic davor, ali nije mi jasna svrha istih,
imam filing da nitko od doticnmih ne korisi Suzuki motor.
Bio bih zahvalan stvarnim korisnicima Suzuki motora na savjetu ali i informacijama kako pozitivnim
tako i negativnim ali ne bez veze vec konkretno model motora, koliko je star i koliko i kako je koristen.
Mislim kupiti motor jači - od 70 ks na više vjerojatno oko 100 ks.
Hvala
Teško će za koji jednocilindrični 4t motor biti riječi hvale. Kažeš da si koristio 2 godine, ali osim vremena bitni su i sati rada. Svi veči 4t su li/la, ovisi o nečijim afinitetima. Suzuki kao marka ima jako kvalitetne motore i redovito pobiru nagrade za inovacije. Prvi je proizveo motor od 300 ks. Ti se vodi po dosadašnjim iskustvima, ako si bio zadovoljan sa radom servisa, ako ti je serviser blizu, onda nemaš dvojbe. Ljudi najčešće kupe motor u paketu sa plovilom ili onaj čija marka dominira u lučici. Pogledaj po lučicama pa ćeš vidjeti.
Sljedeče čim se vodi je snaga motora koja je preporučena za plovilo. Nikad nemoj uzeti snagu na donjoj granici jer se motor onda forsira, samim time i brže haba, te značajno više troši. Na kraju krajeva najčešće ni vlasnik nije zadovoljan performansama.
I ne zaboravi - dobro i redovno održavan motor = pouzdan motor
A ako te zanima koji konkretan model suzukija pogledaj po avatarima ko šta ima pa šalji upit vlasniku na pp