Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
chomli je napisao/la:Mogu ja biti u krivu, ali ti si bahat i arogantan! Forum je da se stvari komentiraju, raspravljaju a ne da se jedni druge napadaju i omalovažavaju.
Rafter je napisao/la:a bome nije ni do pola nego je ima 2/3 dužine broda a zadnji dio je "ravno" dno ..a sad kako će to netko nazvat ..što se mene tiče može se zvat i poluspejsšatl... onom kom je bitna kolumba nek si kupi brod s kolumbom i gotova priča
...mislim da je uzaludno raspravljati dali je to dobro ili nije...za neke stvari je dobro za neke stvari nije kao i kolumba..negdje dobiješ negdje izgubiš ..kao i kod svakog broda ..komopromis
..a o ukusima i kompromisima se ne raspravlja
![]()
el passo je napisao/la:Zbog toga je kobilica potrebna PD-ovima koji imaju ravno ili jako malo zakošeno dno. Da nema kobilice onda bi pri skretanju klizili.
Evo toliko od mene. Možda bi ivan3 to mogo malo stručnije i konkretnije objasniti ili demantirati
m morski vuk je napisao/la:Naval ili Dalmatinka , pogledajta sta radi VEN, od stare dalmatinke napravia je novu Zora, kad usperedim navala i Zoru to je ka nebo i zemlja , zora je za pet klasa ispod Navala a isti trup , usluge Gata Port mislim da su isto bolje nego Ven-a koji kasni sa isporukama i brod je totalno nedovrsen u svemu , morate puno toga sami napraviti , ne biga kupia nikako , osobno misljenje,Naval je brod po miri naseg covika , a i cijenovno odgovara svakome , ali treba pricekati jos do godine ako udjemo u Europu , onda bi sve te cijene tribale pasti dole .
Rafter je napisao/la:J.Oscar je napisao/la:Ma oba motora će ga gurati bez problema, ali pravi novi moment na brodu je ovo...
... moram se pohvaliti da sam sudjelovao u izradi "prototipa"
,za sada je to tek na pola gotovo, ali za koj dan slijedi još fotografija...
a i ja malojer sam dobivao telefonske pozive da neki tamo tip "seta po barci s metrom i biljeznicom u ruci"
![]()
hehhehehe
Bravo Oscar i cekam da vidim sve uzivo
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.