Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
primorac je napisao/la:Po čemu si zaključija da je ovo na slikama keelcooling?
tomsic davor je napisao/la:Sta zar nema niko od strucnjaka da prokomentarise slike...valja ne valja?
I nije se potrosilo 2000 3000e na materijal...al treba radit dosta sam....pa ko hoce...
tomsic davor je napisao/la:A gdje to tacek...ja ovo sto sam nasao za perkinsa...ispada 3100 ind. motor 6800e marinizirani...
neli27 je napisao/la:Taček u pravu si što se tiče regulatora(sihroni ili sverežimski)sto se tiče opruga,promjeniš ih obe koštaju 120kn original,čak je i perkovič na prvim motorima mjenjao opruge i zamašnjake dok nije nabavljao baš bazni sa sverežimskim,zato sam napisao da pripazi na ono što može vidjet a to je zamašnjak,mene je motor na kraju došao 25000kn,sam radio i što kaže Zore snalazio za djelove.
tacek je napisao/la:tomsic davor je napisao/la:A gdje to tacek...ja ovo sto sam nasao za perkinsa...ispada 3100 ind. motor 6800e marinizirani...
Znam za cijene Mitsubishi motora. Za ostale nisam siguran ali bi kontao da su cijene slicne. Zavisi od prodavaca i njedgove zarade. Mozda je u pitanju i kupnja pojedinog motora jer se industrijski prodaju u lotovima po vise odjednom. Trebao bi provjeriti . Koju snagu trazis??
tomsic davor je napisao/la:tacek je napisao/la:tomsic davor je napisao/la:A gdje to tacek...ja ovo sto sam nasao za perkinsa...ispada 3100 ind. motor 6800e marinizirani...
Znam za cijene Mitsubishi motora. Za ostale nisam siguran ali bi kontao da su cijene slicne. Zavisi od prodavaca i njedgove zarade. Mozda je u pitanju i kupnja pojedinog motora jer se industrijski prodaju u lotovima po vise odjednom. Trebao bi provjeriti . Koju snagu trazis??
50 do 90 ks max. ali recimo 50 60 ks mi je najzanimljiviji...
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju.