Trogiranin je napisao/la:Trogiranin je napisao/la:Možda ja nisam u pravu, ali motor iz kutije bi ja prepustija ovlaštenom serviseru da ga pusti u rad. U pravilu triba dolit ulje i u motor i u kopču, rashladnu tekućinu. Ovjerit servisnu, jer koliko je meni poznato ona se ovjerava od dana puštanja u rad, a nju ti nemože ovjerit prodavač magle. Itd ... Itd ... Itd ... 4 godine čamim čekajući ...
Dopustija bi sebi toliki bezobrazluk da se ponovim u ovoj "Legendarnoj", ali motor je Nov i sve da si ga i dobija na poklon i da je leže 4 dana ili 4 godine čemu palamudit i mudrovat. Serviser će možda za tih po ure uzet 100-150 kn i ti mirno spavaš. Sve ove priče po meni ne vode ničemu. Zašto nešto dirat ako ne treba ? Šta ako nešto sjebeš ? Koliko će ta priča koštat, a ovako stručna osoba pa ti onda posli lipo guštaj i piši po forumu kako si miran i zadovoljan i kako makinjica prede ko mačka, mečka, guda ...........
............ dooobro ..... dooooooobro ......... sta si odma ljut ....... samo san pita ............