Bubić i Betina 600

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Bubić i Betina 600

PostPostao/la Denis » 09. 11. 2012. (01:13)

brodić je napisao/la:Evo ja iša vidit jel to bila ta betina pa pogleda ciluz emisiju, baš lipo šta si je stavija Denis

Imas 4 epizode, sve su super.

U ovoj se B600 lipo vidi, bolje nego na kakvom testu.. Meni se isto cini da je vergulasta dok stoji na mistu ali zato vozi ko velika :D
Denis
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Primorka 630

PostPostao/la Vinko75 » 09. 11. 2012. (10:25)

A sta je sad bitno od kuda san ,di zivin , je moja je to B6 u stoncu vezana ,sad me tiras i da prominim profil jer san napisa Split, nisan falija jer san rodjen u spinutu a eto i to cu uredit sad .
by the way da ne ispaden da se sramin di zivin vec smatran da to sad nije bitno visaninu moj , a sad kad me vec potizes za jazik ,ko se krije ispod tega visanina da znan sa kime cakulan
Vinko75
New Entry

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: Betina 700

PostPostao/la riberer » 09. 11. 2012. (20:21)

Višanin je napisao/la:Dobar izbor Vinko, jako lipi brod. Nadan se da ti je dobro vezan u stoncu ovih misec dana dok te nema.
Napiši lipo da si iz Visa ;)

Ovakve i slične postove sam smatrao, smatram i smatrati ću nekorektnim, jer zadiru u privatnost svakoga od nas.
To da li ću ja reći gdje je moja barka vezana je samo moja stvar, a ovakva pitanja "preskaču" mogućnost našega izbora, jer nas stavljaju pred gotov čin.
Kao i pitanja poput: "Ej, da li je tvoja barka vezana u ...?"

Pokušavam, no ne uspijevam dokučiti koji je povod ovakvim i sličnim pitanjima,s time da onaj "tamni" dio ignoriram i zamišljam da ne postoji. Superiornost u količinji informacija u odnosu na sugovornika koji nas ne poznaje, a mi njega znamo?
Bilo kakav odgovor na takvo pitanje-konstataciju (kao i ovaj Vinka) zaostaje, kako u mogućnosti replike, tako i u prisili odgovora na pitanje koje nismo željeli čuti.

Ostavite me u mom neznanju i nastojte ne postavljati više ovakve postove ... ne služe baš ničemu.
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Vinko75 » 09. 11. 2012. (21:02)

Upravo tako, mislin da je na ovemu forumu misto da cakulamo i da sirimo znaja obo brodima , zivotu na moru i opceniti o ribarenju i svemu okolo njega .
Ulazenje u dubinu ko je ko ,nema svhe , ja zna ko si ti a ti neznas ko san ja , :mrgreen:
Ali eto necemo sad zamirat nekome, desi se ,ljudi smo
Ajmo mi sad lipo dalje obo brodima motorima i svemu obemu lipemu obo cemu cakulamo

A ja cu sad pocet: da se dotaknen te betine sa tih pustih konji u u njoj , po meni bez veze, cista ljutska glupost , moga je stavit i makinju od fapa u nutra isto bi mu bilo,
Ako je niki pametni covik oli ti oni sa velin mozjanima reka da je max u b6 100 Hp onda to toka postivat .
Ti 155 hp je deboto puno za B7 , a troke za b6 .
Toka mu 4 svita sidit na provu od 120 kili kad da gasa da je kala dole , meni je to pre smisno
To me vraca u djetinstvo di smo na kozu APN6 uvaljivali makinju od naturpijanog elektrona , napravilo bi se nikih 50 km i rama cila uvinuta .
Sta mi oce rec da sva ta naprezanja i sve te sile koje trpi ta b6 sa tin motorom je van svih regula ,
Nije za ludu Bobi bija nezadovoljan, ipak ju je covik nacinija i zna sve obo brodu kako se ponasa.

Opita zlu ne tribalo ako ti triba gasa u nevoji a nimas ga, ali ako cemo tako razmisljat onda nam je najboje se ostavit corava posla , bilo i ostalo zlatna sredina je prava mira za sve .Ne pre malo ne pre puno taman nidri u sridu i neboj se nikoga .
Vinko75
New Entry

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: Betina 700

PostPostao/la Višanin » 09. 11. 2012. (22:44)

Ništa loše nisan mislia u svome postu, očito sam krivo shvačen.
Pod "dobro vezan" sam mislio na meteorološke uvjete. A s obzirom da znam o kome se radi usputno sam spomenuo lokaciju.
No dobro. Završavam. Slobodno izbrišite moja zadnja 2 posta.
Višanin
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Ven 501 fly

Prethodna

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.