velika krađa hondi - pomozite

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

velika krađa hondi - pomozite

PostPostao/la TUNAMIX » 08. 11. 2012. (21:54)

ovo piše karamba , ovaj nick je od prijatelja a njegovu lozinku znam a svoju izgubio.... nebitno ,uglavnom
sinoč je kod mene u malinskoj na krku nestalo dosta vanbrodskih motora od kojih su najčešče honde , sada sam čuo da je i na još par mjesta na krku nestalo motora , uglavnom tu u centru malinske na pontonu i oko njega na jako osvjetljenim područjima i na par metara od kuća,lokala,i posl.prostora poskidano je jedno 6-7 hondi od 6- 10 ks sve od mojih prijatelja,susjeda i poznanika (čak i honda od prijatelja koji je uzeo od gase s foruma hondu 6-icu) tako da ako tko čuje da je negdje ponuđeno jeftinih hondi bez papira ili za dijelove molio bih da javite ili prijavite na policiju . Sve su pokradene sinoć , prvo su uzeli cijelu barku s hondom 10 i njom poskidali sve ostale te su barku poslje bez motora pustili na drugom kraju rive gdje su valjda sve iskrcali , napominjem da se radi o samom centru pod svijetlima i mnoštvom stalno naseljenih kuća , stoga pripazite ....
TUNAMIX
New Entry

Re: velika krađa hondi - pomozite

PostPostao/la riberer » 08. 11. 2012. (22:18)

TUNAMIX je napisao/la:ovo piše karamba, ovaj nick je od prijatelja a njegovu lozinku znam a svoju izgubio.... nebitno ,uglavnom

Karamba, bitno je i te kako. Ne prijaviš li se svojim korisničkim imenom, biti ću prisiljen isključiti te sa foruma. Osim opcije prikazane ispod, postoji još puno drugih, dovoljno je razmisliti, privatne poruke, mail administratoru, telefon ... da ti dođe neugodno od svih njih.

Žao mi je zbog ukradenih motora, a biti će mi još i više ako te budem morao isključiti samo radi tvoje lijenosti ...

slika

slika
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la TUNAMIX » 08. 11. 2012. (22:35)

zašto mi je uopče izbacilo ?,sad me počelo pitat tu lozinku a žena mi je ofarbala zid s lozinkama i brojevima , a pod ovim nikom(od prijatelja) su mi u lokalu godinama pratili ljudi zanimljive teme , neznam u čemu je problem ali dobro probat ču opet tražit tu lozinku...
TUNAMIX
New Entry

PostPostao/la el passo » 08. 11. 2012. (23:29)

"Ovo piše karamba "
Kad sam pročitao skoro sam pao sa stolice : Laughing3: .Da žena ofarbala zid : Laughing4: : Laughing4: Prije čitam na plastičnim Riberer stavlja ono za zaboravljenu lozinku pa mi čudno. Evo sad je jasno.
Svaka čast za upozorenje, nadam se da će uroditi plodom, ako i ne sigurno će pasti jer koliko vidim ti su mulci malčice prebahati
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la karamba » 09. 11. 2012. (09:16)

evo ga evo me ,poslali ste mi lozinku barem duplo dužu nego što imam za internet bankarstvo :) fino ste nas osigurali :thumbup:
jel tko čuo šta , nije mi jasno šta če s 10 kondi po 10 ks , ti se motori ne kvare ,znači za djelove nemože a tko če kupit motor bez papira,nitko normalan ?
stvarno mi nije jasno , di je ovo sve došlo , uvjek su se krali motori , ali na zabačenim mjestima u mraku ali ovo je centar centra ,tu do sada nikad nije nestao ni jedan . Katastrofa
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la Dade » 09. 11. 2012. (10:19)

Neće motori biti ponuđeni na moru nego na Savi ili Dravi kao i u Crnoj Gori a papiri nisu problem jer kako se voze kradeni auti tako se isto registruju i motori.......Euri su čudo...! Jedini spas je budno i dobro organizovano čuvanje po marinama ili će mo nositi pente kući posle svake upotrebe.
"Daj mi Bože da uhvatim tako veliku ribu da nemoram da lažem

slika
Dade
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni

PostPostao/la romeokr » 09. 11. 2012. (13:28)

Bananko, poznanik mi je slično osigural Tohatsu 5, doduše na drvenoj barki pa san mu minjal pol zrcala aš su mu ga tati doslovce otpilili....
Rogi ribaron !
romeokr
New Entry

Tip plovila: Sealine 22 sport

PostPostao/la gof1 » 09. 11. 2012. (14:12)

na žalost bananko toj bagri tvoja zaštita ne predstavlja preveliki problem čak može biti i izazov.Ovo što se događa je previše,ukradene su stotine motora i unesen nemir na čitavu obalu,prevelik je ovo zalogaj da ostane ne riješen...samo je pitanje kada će biti volje za to :think:
gof1
Senior Member

Tip plovila: trenutno bez plovila ;-)

PostPostao/la didapatak » 09. 11. 2012. (14:16)

..otpilali..
..meni su ove god. otpilali 10000 eura..šta drva šta stvari..
..policija ....neću lajat..
..možda dobro osiguranje( i tu ide na vražji mlin..)..e ..da je stare milicije( i morala) jedno 15 dana..prazniji bi bili kafići od 11 do 19h..
.. :angel:
"Koliko konje voliš, toliko ti duša vridi..."
> youtube <
> tamburaši <
didapatak
Senior Member

Tip plovila: Greben 4,5 i Tohatsu 8/4t

PostPostao/la Maestral700 » 09. 11. 2012. (14:17)

bananko28, možda si ga sada lijepo upoznao kako si osigurao pentu i iz inata ti nestane jer si rekao da ćeš im čestitati......
Nebi me čudilo i da su možda učlanjeni na ovaj i slične forume i prate situaciju. U današnje vrijeme ništa nebi bilo neobično.
Te pente sigurne nećemo vidjeti na oglasima jer se ovdje očito radi o organiziranoj grupi (ili više njih) koje ih švercaju vani....
Preveliki je to broj za naše tržište (koliko pišemo,čini mi se između 100 i 200 penti u 20-ak dana)....pa toliko ih pokojni Tomos nije proizvodio u mjesec dana :lol:
Nadam se da to u policiji i carini znaju i da će štogod poduzeti....ako nisu kao onih 11 nedavno uhićenih.. :sick:
Maestral700
Senior Member

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la lupis » 09. 11. 2012. (14:21)

TUNAMIX je napisao/la: a pod ovim nikom(od prijatelja) su mi u lokalu godinama pratili ljudi zanimljive teme

pa što nisu pratili s tvojim?
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la didapatak » 09. 11. 2012. (14:26)

lupis je napisao/la:
TUNAMIX je napisao/la: a pod ovim nikom(od prijatelja) su mi u lokalu godinama pratili ljudi zanimljive teme

..mh..jedini komentar na ovu temu..
"Koliko konje voliš, toliko ti duša vridi..."
> youtube <
> tamburaši <
didapatak
Senior Member

Tip plovila: Greben 4,5 i Tohatsu 8/4t

PostPostao/la karamba » 09. 11. 2012. (15:14)

lupis je napisao/la:

pa vrlo jednostavno , moja šifra ima milion znamenaka i to nitko normalan nemože upamtit a prijateljeva je ime koje se lako pamti , tako da uvjek kad sam negdje vani gledam preko njegove , ali da nebi bilo zabune i vlasnik tog nicka je član NESI EXTREME kluba tako da ti je to jedno te isto samo oni baš nevole razglabat tu po forumu ,za to sam ja zadužen :thumbup:
jesi bio na barci , pogledaj dali ti je onaj torpedo unutra jer sam prije neki dan na metisu vidio jednog ?
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la el passo » 09. 11. 2012. (15:25)

Dobro, da rasčlanimo, karamba jesi to ti ?
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la ropee » 09. 11. 2012. (15:39)

el passo je napisao/la:Dobro, da rasčlanimo, karamba jesi to ti ?

: Laughing4:

je ali bez pente :(
ropee
Senior Member

Tip plovila: batana + tomosaki 4,5

Sljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.