Upravo tako, mislin da je na ovemu forumu misto da cakulamo i da sirimo znaja obo brodima , zivotu na moru i opceniti o ribarenju i svemu okolo njega .
Ulazenje u dubinu ko je ko ,nema svhe , ja zna ko si ti a ti neznas ko san ja ,
Ali eto necemo sad zamirat nekome, desi se ,ljudi smo
Ajmo mi sad lipo dalje obo brodima motorima i svemu obemu lipemu obo cemu cakulamo
A ja cu sad pocet: da se dotaknen te betine sa tih pustih konji u u njoj , po meni bez veze, cista ljutska glupost , moga je stavit i makinju od fapa u nutra isto bi mu bilo,
Ako je niki pametni covik oli ti oni sa velin mozjanima reka da je max u b6 100 Hp onda to toka postivat .
Ti 155 hp je deboto puno za B7 , a troke za b6 .
Toka mu 4 svita sidit na provu od 120 kili kad da gasa da je kala dole , meni je to pre smisno
To me vraca u djetinstvo di smo na kozu APN6 uvaljivali makinju od naturpijanog elektrona , napravilo bi se nikih 50 km i rama cila uvinuta .
Sta mi oce rec da sva ta naprezanja i sve te sile koje trpi ta b6 sa tin motorom je van svih regula ,
Nije za ludu Bobi bija nezadovoljan, ipak ju je covik nacinija i zna sve obo brodu kako se ponasa.
Opita zlu ne tribalo ako ti triba gasa u nevoji a nimas ga, ali ako cemo tako razmisljat onda nam je najboje se ostavit corava posla , bilo i ostalo zlatna sredina je prava mira za sve .Ne pre malo ne pre puno taman nidri u sridu i neboj se nikoga .