Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
ema2 je napisao/la:Pozdrav svima,znam da je o ovom motoru već bilo dosta govora i zato bi htio pitati konkretno ako mi netko može pomoći sa svojim iskustvom.
Naime,htio bi ugraditi rashladnik ulja i ako je netko to već učinio da me malo savjetuje,imam neku ideju ali ipak nisam siguran da je prava.
Hvala unaprijed na pomoći.
ema2 je napisao/la:Motor je bez filtera ulja,prije 50-tak sati je napravljena generalna tako da tlak je potpuno uredu,problem je što je u zatvorenom i samim tim što ima malo ulja u karteru ,ulje se dosta grije i uljne pare a i ulje bali na čep.
Znam da nije predviđeno hlađenje ulja ali siguran sam da nebi škodilo da mu se malo spusti temperatura ulja a i po zimi se nema šta raditi pa padaju ideje....
ema2 je napisao/la:Motor je bez filtera ulja,prije 50-tak sati je napravljena generalna tako da tlak je potpuno uredu,problem je što je u zatvorenom i samim tim što ima malo ulja u karteru ,ulje se dosta grije i uljne pare a i ulje bali na čep.
Znam da nije predviđeno hlađenje ulja ali siguran sam da nebi škodilo da mu se malo spusti temperatura ulja a i po zimi se nema šta raditi pa padaju ideje....
plavo_more je napisao/la:Villy, odlično+++. Obzirom da je kvaliteta današnjih DMB jako pala, Ti praktički imaš opet dobar motor za dugo godina. Što Te natjeralo da si se odlučio na takav totalni remont? Ako nije tajna, koliko je koštao?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.