Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
roby je napisao/la:Vagarondo je napisao/la:@robi
ne da mi više editirati -- još jedna stvar, meni su , ne znam kako drugima, neki video klipovi vertikalno izduženi pa se brod doima uži kraći i viši, probao sa firefoxom, safariem ,tv-om ??
Kamera je starija od biblije i meni samome sve izgleda suženo i povišeno.iskreno kompletnu siluetu ću spustit za par centimetara tako da će u konačnici sve izgledat puno elegantnije (Negdi sam se u brzini da završim što prije preračunao pa mi je brod ispao malo previsok); A svakome se desi....
mul je napisao/la:Roby zanima me koliko ima od vodene linije do vrha natkabine,jer moran prolaziti ispod mosta u Zadru pa mi je svaki cm važan?
Meni brodić izgleda ok e sad da 100% paše mislim da neće nijedan.
nisam ga još vidio uživo,ali nadam se da će biti u biogradu na boat show?
divkovic je napisao/la:Slike krme fortisa gosp. Željka iz Fažane.
roby je napisao/la:mul je napisao/la:Roby zanima me koliko ima od vodene linije do vrha natkabine,jer moran prolaziti ispod mosta u Zadru pa mi je svaki cm važan?
Sorry al moram te razočarat,neću u biograd ,imam posla preko glave a i žena mi treba rodit u tom periodu.
mul je napisao/la:roby je napisao/la:mul je napisao/la:Roby zanima me koliko ima od vodene linije do vrha natkabine,jer moran prolaziti ispod mosta u Zadru pa mi je svaki cm važan?
Sorry al moram te razočarat,neću u biograd ,imam posla preko glave a i žena mi treba rodit u tom periodu.
nije problem kad uvatim vrimena navratim ja do ST,imaš pp .poz.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.